GooGle_Chrome Konu tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Eylül 2012 MSI U135DX Netbook bunu necə format etməyi bilən varsa köməklik etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Format üçün disk və disk yeri var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 eger disk yeri yoxdursa narahat olma usb flash ile format etmek olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Yox disk yeri yoxdu necə format edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Sənə Flashboot və hardasa 4GB-lıq flashcart lazım olacaq.Birdə Torentinodan windows 7 yüklə.Yaz flash karta format elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Qaqash flash kart var o Flashboot hardan yukleyim winows 7 di de var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Komek eden olmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Manga,forumda flaskartla nece format etmek lazimdirsa genis melumat verilib sadece calis hemen movzunu tap orda genis melumat yazilib.men sene komek etmek isterdim ancaq telden girmisem.meslehetim odurki movzunu axtar tap Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 flasqa ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.