♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Eylül 2012 Hamiya salamlar.Men world of tank oynayiram Rus serverinde.Bugun cox pis bir wey oldu.Men oyuna pul vurdurdum hemen gunude nikimi bana tulladilar premium elemiwdim nickimi.Oyunda bir Agildan xarab meni vurdu durduq yerde mende onu partladdim (Oldurdum) Belelikle Team Killer oldum.Indi Rusca yaxwi bilmirem diye bilmirem nickim habaxadan sonra cixacaq.Bu Haqda melumati yazsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 He mendede bele bir sey olmusdu ancaq nikimi ve parolumu daxil edende nece gunluk ban edilmisemse o tarix qeyd olunurdu.sende oz nikinle daxil ol ne yazilirsa cek qoy foruma baxaq gorek nikinin ban olunma tarixi nevaxta kimidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Qaqam giriremde nikime tarix vaxt zad hecne yazilmayim elece nickim mavi rengdedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Oyuna daxil olmusansa oynuya bilirsense nikin rengi mavidirse nikin ban olunmuyub mavi rengde olmasi duzelecek narhat olma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Qaqam burdan bax nese başa duwmesen parolu verim sene sen gir yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 Parolu versende indi oyuna gire bilmiyecem cunki telfonla daxil olmuwam sayta amma pc-la daxil olan kimi bu meseleni mutleq hell edecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2012 OK Qaqam agentim budu elxanq@mail.ru duzeltdim ozum brat cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.