MEZHH Konu tarihi: 19 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 19 Nisan 2011 hər kəsə salam. Air Guard oyununu yəqin ki, çoxunuz görmüsünüz, kiçik həcmli maraqlı bir oyundu, yəqin ki bəziləriniz o oyunun türkcəyə çevrilmiş formasını da görüb. Həmin oyunu Azəri dilinə çevirmək istədim, şəkillərlə və html ilə olan bölmələri dəyişdim, amma .exe faylını hansı proqramla redaktə edə biləcəyimi bilmədim, xahiş eliyirəm köməy eliyin. hə bir də, oyunu yenidən setuplaşdırmaq üçün də rahat bir proqram bilirsinizsə , xahiş onu da yazardız. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 mənə kömək eliyə bilən kimsə yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 Restorator ve reshack ile redakte et Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 Vüsal, dediyin proqramların ikisini də yoxladım, ikonları bir də versiyanı göstərdi, başqa heçnə tapa bilmədim, bəlkə bir az ətraflı köməy eliyəsən , ya da o proqramların video dərsi varsa əla olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 he onda ikondan basqa hecneyi deyise bilmeyecek.cunki ordaneyi gostrirsen onu deyis bilersen.ele exe-ler varki olari redakte etmek mumkun deyil Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 Bir defe menim debasima bele is gelib. Sevine-sevine proda deyisikliy elemey isdiyirdim amma bexdim getirmedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 air-guardin full versiyasi yoxdurrr:((pulludur)(sizde oyunun crack(yada patch) versiyasi vaar???....varsa, xahis edirem link qoyun//// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Nisan 2011 http://www.mnoga.net/47251-air-guard-rycar...ya-polnaya.html Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 26 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2011 twkler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.