Axellis Konu tarihi: 19 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 19 Nisan 2011 salam menim adim axellis buralarda tezeyem men windows7 ultimate x64 bit iso internetden goturdum aktivasiya etdim isledi amma en cox sevdiyim bezi temalari acmir men indi windows enterprise x64 bit full versiya lazimdi kim tapa biler koduda varimdi.indiden hamiya tesekkuler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 19 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2011 Link Buna bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nofel Mesaj tarihi: 19 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2011 1.? Mende 25 gun qal;b nece aktiv edim. 2.? 2/3 saatdanbir PC peperezaqruzka edir bilmirsen nedendir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 19 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2011 RemoveWAT 2.2.6 ( 100 faiz Win 7-ni aktiv edir) http://windows-az.com/muxtelif/muxtelifc/3...i-orijinal.html Temalarin islemesi ucun ise Uxtheme patch lazimdir.Onuda asagidaki linkden yukle http://westyle.ru/download/uxtheme_patch.rar Windows loader butun sistemleri aktiv ede bilmir yeni o qederde yaxsi deyil bezi istemleri edir bezilerini ise etmir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Men Windows 7-de tehukesizliyi nece baglaya bilerem?Baglamisdim indi tapa bilmirem.Programyukleyende gelir ey razisan ya yox onu deyirem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2011 pencere acilanda nastorykasina gir ordaki sklaani asagi endir ok ver vessalam Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 tewekurler!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2011 deymez... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.