Emil082 Konu tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Eylül 2012 Salam çox xahiş edirəm kim varsa burda mənə kömək eləsin çox vacibdir. Təzə noutbookdur- acer rusiyadan gəlib format olunmayıb. və F9 - F12 heç biri ilə format menyusuna girmək olmur onu necə düzəldim biosdan düzəlirsə necə düzəldirlər...? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTuraLL Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 bios rejimine gir boot speedi normal ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 tesekkurler yoxlayim gorum alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 BİOS-a girmək üçün adətən F2 və DEL düymələrindən istifadə olunur Anakart modelinə görə dəyişir BİOS-a girmək.BİOS-a girdikdən sonra FİRST BOOT DEVİCE yazilan yerə daxil olaraq CD-ROM seçirsən... SECOND BOOT DEVİCE yazılan yerə isə HARD DİSKİ seçirsən bu zaman Əməliyyat sisteminin diskini taniyacaq Notebook.. Birdəki ən asan yolu var notebook -da BOOT menyu olmalidir cox vaxt F9 və ESC düyməsilə daxil olmaq olur baxda özündə gör Boot Menu yazılan yerin qabağında hansı düymənin adı yazır.Nə lazım olsa yaz burdayam əlimdən gələn köməyi əsirgəmərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 qardasim girdim bioa-a f2 ile acildi boot menyusuna girdim altda yazilar var idi cd-rom hdd ve s. hec birine girmek olmur f9 zad yazi yoxdur axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 HDD,CDR-OM yazılan yerdə düzəliş et..FİRST BOOT DEVİCE yazılan yerə CD-ROMU seç qoy,ümumiyyətlə TELDƏN BİOSUN şəklini çək qoy mövzuya mən sənə dəqiq nə etmək lazımdırsa deyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 cox sagol qardasim duzelde bildim f12 oldu. indi bele problem yarandi vururam cd-rom secirem basliqda windows 7 yazanda yigir ee boz rengde zolaqda o yigir a=ondan sonra format gelmir ama. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Bir daha yoxla ola bilməzki başlamasın format.Birdəki zolaq gedir ee zaqruska ondan sonra yazı yazanda ara buraxan qnopka var ha bax onu bas 3-4 defe Ağ zolaq gedəndən sonra alınmalıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 cox sagol indi yoxlayacam yene . birde bir soz sorusum windows 7 de format edenden sonra herifleri secirsen ee azeri rus ingilis saatin yaninda olur e asagida zolaqda o gorsenmeyende hardan duzeldirlerki gorunsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 aşagı menu zolağından düzəldirsən indi məndə Windows Xp- əməliyyat sistemidir yoxsa geniş izahli formada dərslik hazırlayardım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Cox sagolun qardasim Allah razi olsun. duzeltdim hamisin format eledim bitirdim tesekkurler cox sagolun haminiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 dəyməz buyur halal xoşun olsun Amma sənə formatdan sonra Notebookunun Driverlerini yazmaq lazım olacaq bunun üçündə DriverPackSolution lazim olacaq onudda verdiyim linkdən yüklə DriverPackSoluition Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.