UGHUR_HUSEYN Konu tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Eylül 2012 Mənə xp ve win7 üçün professional sekilde tema yaradan proqram lazımdır.. İnternetden bir neçəsini tapmışdım amma xoşuma gelmediyi üçün sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Mobil telfon üçün Theme Yaratmaq proqramı lazımdır yəginki?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
UGHUR_HUSEYN Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Yox// kompütrer üçün lazimdir.. internetden ikisini tapmisdim amma professional deyildi ... xosuma gelmedi mene daha yaxsisi lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 CustoPack Tools Programini Yoxla...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.