Axellis Konu tarihi: 20 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 20 Nisan 2011 salam men windows7 yigmaq istiyirem,yeni windows7 ye sp1 proqramlar antiviruslar uptadeler entegre etmek isteyirem xais edirem mene komek edin! komek edindeneeeeeeeeeee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 oszone.net saytinda modifye var win 7 ucun.win 7 -ye sp1 elavesi ehtiyac yoxdu onsuzda sp1 hair win 7 ler var programlardki wpi ile elave et.sisteme cox pro integre edende format cox uzun kecir.driverde integresine ehtiyac yoxdu ozunde driver movcuddur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 Vusal:Ozaone.net da deqiq linki vere bilersenmi. Axdardim tapa bilmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 http://forum.oszone.net/ Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 neynek sen mene entegre etmeyi oyred hansi rpoqramlar elemek lazimdi vusal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2011 men win 7 redaktesi etmirem xp edirem yeni win 7 ye vaxtim yoxdu maarqlanmaisam baxmaga geelcekde olaacq insAllah Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.