aze_danger959 Konu tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Eylül 2012 salam.axşamınız xeyir.formatdan sonra bu office programını Microsoft Office Blue Edition 2010 yazdım indi yükləməzdən əvvəl interneti södürüb antivirsuda södnürüb yükləyirdim .yüklənib axıra gedəndə n sonra yükləmə geri qayıtdı.ve silinməyə başladı sizcə bu nədən ola bilər? sasaas.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Movzu Basliginda Sefhe Yol Verme!! Gelen Sefer Movzunu Silecem!! Oxuduguma Gore Diyesen setupda Problem var.2007 versionlarda problem nede olsa altda yazirdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 sehvim hardadır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Basliqda MicrosMicrosoft Office Blue Edition 2010 yüklənmir Yazmisdin,Orda Micros Sozu artiqdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 ...əməliyyat sistemi və bitinə uyğunsuzluq ola bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2012 he ola biler yenisi yukleyecem sayitda var ey amma deqiq hansini yukleyim bimedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.