Faiq Əhədov Konu tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 27 Eylül 2012 Salam dostlar bidene baxardiz zehmet olmasa bunu daha yaxwi bilen varsa mene bunu daha etrafli bawa salardi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Acronis True Image proqramı Kompyuterin image faylini çıxarmaq üçündü.İmage Faylı Kompyuterin saz vəziyyətdə olarkan edirlər ki,virus və yaxudda Əməliyyat sistemi zədələnəndə Kompyuteri əvvəlki vəziyyətinə qaytara bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 X-Missiya, qaqaw axwamin xeyr.. bu program haqda saytda oz dilimizde video derslik var? maragimi cekdi ama men bele biweyi Norton Ghost programinda ewitmiwdim bunlarda ne kimi ferq var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Movzu Basligi Duzgun Deyil!!!Sistemi Geri Qaytarmaq Hakkinda Forumda 100 lerle movzu var,birine yazardin Cavab verecekdik,Eyni mentiqli movzudan forumda niye Cox acirlar bilmirem!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 axellis, qaqaw sozun acigi men bunu bilmirdim umumiyyetle bu program haqda bir bildiyim yoxdu oncun acdim bu movzunu birde diger dediyim Norton Ghost programiyla ferqini bilmek istedim sadece bu movzu bawliginda da yaranacaq probleme gore uzr isteyirem daha olmaz! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Forumda Axtaris Ele,Sistemi geri Cekmek Adinda Movzular Var,Birine Yaz,Cavablandiraq,Bu Movzu Silinecek! Xais Edirem Qaydalara Baxin!Sonra Deyirsizki Movzularimiz Silinir! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 axellis, qardaw burda o qeder movzular varki derdde orasidi ki tapmaq olmurda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Fiko ayrıca bir mövzu açarsan orda geniş məlumat verərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Men ele bu deqiqe axellis qardaw sen dediyin kimi SISTEMI GERI CEKMEK yazdim forumda axtar bolmesinde tamam bawqa bawqa weyler geldi X-Missiya, qaqaw hec biliremki bu movzunu harda acam ozum uje gic olmuwam seherden forumda bolmelere baxiram bele biwey yoxdu hec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 1. Forumda axtarış sistemi düzgün işləmir beləki proqramın adını yazırsan tamam başqa mövzular gəlir. 2.Kompyuterin İmage olunması yəni sənin dilində desək GHOST olunması Mövzusunu Ordan-Burdan mövzusunda aça bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Axtaris Duzgun Isleyir,Axtaris iki curdu,Axtarilan soz Ya basliqlarda axtarilsin yadaki mesajlarda..Diqqet Yetirin!Ozunuz GOreceksiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.