Jump to content
Forum Windows-az.com

Windows 7 internet problemi

Noname_445

Recommended Posts

Salam. Axşaminiz xeyir. Xahis edirem mene komeklik edin. Daha bezdim. Her hansi bir yukleme manaceri ile yukleme edirem alinir. Ancaq her hansi baruzerde kino, video ve.s baxa bilmirem. Bir sozle brauzerlere interneti zeif verir. Movzularin birinde bunun la bagli danisilmisdi.

( Пуск >Выполнить >gpedit.msc >Политика «Локальный компьютер»>Административные ??аблоны >Сеть >Диспетчер пакетов QoS >Ограничить резервируемуюу пропускную способность >свойство >Ограничение пропускной способности = 0 >Применить >OK)

Orada verilen hell yolu mene ele gelir ki, Windows xp ucundu. Windows 7 ucun bilen varsa komeklik elesin. Ateisden sorusmusdum mene twit di nedi bele bir program dedi. Onu yukle brauzerlere internet yaxsi gedecek.

Birde atesiden mene dedikleri programi tapa bilmedim. Xahis edirem komeklik edin. Evvelceden cox sagolun.

Proqramlar telegramda

... modemi söndür....

...cclear ilə sistemi təmizlə...

...Registry Victor ilə sistemi təmizlə...C:\\Windows\\Prefetch papkasında nə varsa sil...perezaqruska ver...

....yenə cclear ilə təmizlə...və yenə Registry Victor ilə təmizlə...

... interneti yandır...youtube.com saytına girib videoya bax... video playern ölçüsünü çox götürmə...360 bəsdir...

...qeyd -1: əgər yenə problem olarsa videoya baxarkən dispetçer zadaçda prossesı bölməsinə gir.bax gör browser-dən başqa internetlə bağlı hansı proqram gizlin işləyir...(windows update ola bilər...və ya antivirus... hətta virus...) dispetçer zadaçda elə 1şey olarsa,həmin prosesi saxlaya bilərsən...

...qeyd -2: saatın yanında utorrent , media get , internet download maneger və s. proqramları çıx...onlar internet sürətinə təsir edir...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...