Guest Musa_ Konu tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 21 Nisan 2011 Əvvəla salam.Bağışlayın bir daha narahat edirəm.Mən dünən internet klubda 30 mb-lıq oyun yüklədim.Onu arxivdən çıxartdım.Çıxardanda gördüm ki,bu oyunun əsl həcmi 4gb-ta yaxın imiş.Onu necə edirlər?.Hansı proqram ilə?. Arxiv Winrar o qədər sıxlaşdıra bilmir.Onu başqa proqramla etmişdilər.O proqramı tapmaq mümkündür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 olabisin 7zipla ediblər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Tərlan başqa proqramla etmək mümkün deyil? Çünki o elə də Zip-lə sıxışdırılana oxşamırdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 WinRARle edirler onu.faylin sonlugu rar-dirsa o winrardir. 7z yazilirsa onda 7zipdir ama en guclusu winrardir.hemde onu adice maksimalni edib sixmirlar alqoritmi yaxsi bilnler onu cox sixa bilerler.orda bay bit hesabi olur deye ordan ozleri riqirovka verirler. videolardan esasen avi kodeki ise mpeg-4 xvid formatlisi en cox sixilan formatdir.meselen saytlarda dvdirp kodekli videlar gorusuz olan fikri verin olari sixmirlar neye gore cuni olarsixsan bele yene sixlmirlar yeni kodeki x-vid mpeg4 deyil. Esas isin sirri burdadir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Çox sağ ol Vüsal.Tərlan sənə də təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tato Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Vusal qardaşım o qoyduqun şekil hansi proqramdandir,mən vinrarda o cur bir şey gormedim ey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Hec men de ele sekil tapmadim o hardandi...? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Kömyim dəymədi ama səndə sağol )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Hamıya təşəkkürlər.Mənə lazım olanı tapdım Vüsal.Çox sağ olun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Deymez... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.