aze_danger959 Konu tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Ekim 2012 salam.mən metor 2033 repackın yükləmişəm.oyuna trainer qoşanda(hiylə) traineri aktiv edən zaman oyundan çıxır.sicə bu nədəndi?mən belə düşünürəmki bu repack olduğu üçün belə olur.yəni repackdan ola bilərmi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Səndə Repack olmuyani köçür yoxla ola bilsin çitdəndə ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 çitin neçəsini dəyişdim alınmadı.diyəsən repackdandı bəs indi mən bu oyunda çoxlu missiya keçmişəm oyunu silmək istəmirəm.digər versiyanı yazsam problem olmazki.bunu silmədən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Repack Oyunlarda Citler.Yani trainerler cox vaxt sef verir.Skidrow Veya Reloaded Versiyani yukle C:/User/Documents/A4 Games/Metro 2033 Bu yolu izle.Saxranit fayli ordadi,onu kopya ele at d diskine veya fleskarta,oyunu yeniden yazdiqdan sonra saxranit faylin yeniden evvelki yerine qaytararsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.