Noname_445 Konu tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Ekim 2012 Salam. Tezelikce bir problem yaranib. Windows 7 tezelikce ne edirem perezapusk edenden sonra hec ne yadda saxlamir. mesel ucun sikrit fayllar acilir ve ekrandaki sekil gedir. bunlari tezelden duzeldirem bir de sondurub yandiriram ve yaxud sabah aciram gorurem gene sekil itib ve sikrit fayllar acilib. Bu neden ola biler? Bilen varsa komeklik edin. Xahis edirem. Evvelceden cox sagolun. Xahis edirem komeklik edin. bir azdan kompu sondurecem gene her funksiya itecek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 qaqa belke komunda defriz veya defriz kimi basqa proqram var ona goredi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 bilmirem hemise yuklediyim programlardi. sadece teze anti yuklemisem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 nebilim qaqa men ancaq onu bilirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Hansi Antini Yuklemisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Simmer qardas hec ne olmaz. ALLAH razi olsun. Eziyyetini halal ele. axellis qardas Trend Micro Antivirus Plus 2013. temiz orijinal di yeni pulla almisam. sadece coxdan almisdim. virus tutumurdu aldigim adamdan sorusdum dedi versiyani tezele. 2012 nin yerine 2013 yazdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Deep Freeze Kimi Proqram yazmamisan?Sistemde Bax Gor Ne var ne yox.Men Bilen Bir Antide Bu Funksia Ola bilmez. Amma 7 de bele bir sey varki,sistemde problem olanda,Eger berpa noqtesi varsa sistem qosulanda 2 3 gunluk geriye cekilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ...antivirusu silib yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mehdi1998 cox sagol yoxlayacam. haminiz cox sagolun. Haqqinizi halal edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Duzeldiyine Sevindim,Yeqinki Mehdi1998 in dediyi kimi eledin..Komeyim Deymesede Sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 axellis qardas niye ele deyirsen? Men butun movzularimda dediyim kimi haminizin fikirleri menim ucun cox deyerlidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.