sahin666 Konu tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 21 Nisan 2011 Salam men fayllari ve papkalari koda qoymaq istedim.Amma ellesdim bilmirem ne etdim indi 3 fayli aca bilmirem.Sifredede deyil.Onu nece berpa edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Şahin sən hansı proqramla qoymusan onu koda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Universal Sheild hec bilmirem ne etmisem.Ama indi fayllar acxmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Bu saytdan əlavə məlumatlar ala bilərsən.Orda bu proqram haqqında var.Yüklədim bu proqramı.İstifadə etdim.Deyəsən sən nəsə əlavə parametrlər yaradmısan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 o saytda hec ne basa dusmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Programin ozu qoyub hemen fayli acari? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2011 bele proqramlarin cox vaxt save mode ( bezopasnoy rejim )-den acmaq olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2011 Şahin,bu linkdə ENGLİSH dilində kiçik proqram var.Bu proqram Təhlükəsiz Parol Mühafizəçisi proqramıdır.Onu çalışdır.Bax gör alınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.