sahib 99 Konu tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Ekim 2012 Salam mende Windows 7 Ultimate-dir.Bir nece gundur ki,komputerin sag terefinde windows 7 Build 7601 this copy of windows is not genuine yazilir.Yeni windowsun aktivleshdirilmesini isteyir.Lakin men windows loader proqramini yukledikden sonra aktiv olmur ne ede bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 ...aktivatoru işə salanda bəziləri gözləmir...aktivasiya 1 az vaxt tələb edir və özü perezaqruskaya gedir...sən bu müddətə riayyət edirsənmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Windows Loader proqramı ilə alınmasa RemoVatt Proqramı ilə aktiv edərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 Demek Olarki Bu Movzudan Forumda 3 4 Eded Var,Olari Oxuyub Yazsaydin Daha Yaxsi Olardi. Windows Loader WIn7 ucun cixmis En mukemmel ve en sade aktivatordu.uzagi 5 deqe Gozle,Tamamlandigina dair pencere acilacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib 99 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Men Remowe vat proqramdan istifade etdim ve sagdaki yazi itdi.Lakin komputer commuter-properties bolmesine girdikde the page failed to load yazilir.Ne ede bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 onu sil windows loader yaz yazdiqdan sora instal ele ve salam amma 5 6 deyqe gozle sora senen perezaqruska isteyecek ve perezaqruska ver vesalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib 99 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Dediyiniz kimi etdim.Remowevat proqramini unistall edib,windows loader 2.2.7 yazdim install etdim restart verdim lakin yene aktiv olmadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 ...bunu yüklə...gözlə proses axıra qədər getsin...perezaqruska ver... Windows 7 aktivasiyası Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.