Faiq Əhədov Konu tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Ekim 2012 Salam her kesin axwami xeyr olsun dostlar men artiq nece gundu ki youtube saytina vacib 1 videom varki onu yerlewdire bilmirem nece dene videoya baxdim eyniynen etdim yene alinmadi xahiw edirem bilenlerden komek etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 bəlkə videonun deqiqesi çoxdur və sizin buna icazəniz yoxdru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 deqiqe deyende qaqaw videonun oz deqiqesi 5 deq gedir ama videonu upload edirem sonram baxdigimda video 10 deq gelir yani bititwik dalbadal oxuyur video birinci sesle sonramda sessiz bawim cixmir niye bele axtariwda edende videonu tapmir ancaq oz videoma girende gorsenir videonun adinida ferqli qoymuwam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 bu problem (videonun upload olmaması) bəzən videonun ölçüsündən asılı olmur... bir vaxtlar mən də həmin problemi yaşayırdım... format edəndən sonra düzəlmişdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 neyi format edenden sonra qaqaw men komp-ri teze format elemiwem youtube-dada videonu birinci defedi yerlewdirirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Salam axşmaınız xeyr olsun Mən dəqiqəsi çox olan yəni 1 - saat olan videoları yükləyəndə pralem olur necə etmək olar ki,pralemsiz yüklənsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 fiko_89, bir vaxtlar mən öz kompüterimdən youtube-ye video upload edəndə problem çıxmırdı... Sonradan nədənsə upload edə bilmədim... bu uzun müddət davam elədi... Formatdan sonra düzəldi... Fikirləşdim ki, səndə də bu problem olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 belke men duzgun elemirem bunu cunki men hec youtube video upload elememiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 youtubede deyqe limiti 9 saatdi reytinqi cox olanlar ucun amma ele bele 3 saatdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Elmir_Hamidi,Bunun üçün gərək istifadəçi adını 15 dəyqəlik limitdən azad edəsən sənə bir video dərslik verəcəm orda asan şəkildə qeyd edilib.Və sən artıq 1-saatlıq videonu upload edəndə problem olmuyacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 birriniz komek edinde mene bunun en duzgun upload qaydasi necedi belke men hardasa sehf eliyirem ondandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Elmir_Hamidi,alındı verdiyim dərslik işinə yaradımı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 X-Misya mən onu etmişdim qaqa ama yenə işləmədi onu edəndə mən istiyirəm kefiyyətli uzun müddətli videoları yükləyə bilim də))) Bax u yazılır Şəkilə keçid Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2012 səkildə Lisenziya muddetinin uzadilması daha doğrusu 15 deyqenin artirilmasi barədə məlumat verilir başqa hecnə görmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 birriniz bu video yerlewdirmek haqda video qoysunda bura nece gundu artiq qalmiwam bele bidene videoyla bawa cixa bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 Sənin yotubeyə qoyacağın videonun Formatı nədir, Youtubedə bəzi formatlari qəbul etmir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 mp4 formatdi qaqa.. esasen bu hansi formatda videolari qebul edir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 esas mp4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 qaqaşım sehf format olanda orda yazır youtube səhifəsində indi mənim tam yadımda qalmayıb hansi formatlar idisə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 bax qaqa bu menim oz yerlewdirdiyim videodu videonun awagisina diqqet ele Это видео общедоступно bele bir yazi var... bunu men ancaq oz videomda gore bilirem upload etdikde video 2defe ardicil geldi yani videom 5 deqiqelik idise 10 deqiqelik geldi birnci sesle sonrada sessiz bilmirem bu sizdede bele olur ya yox baw aca bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 Это видео общедоступно düzdür videonu yerləşdirəndə Məndədə belə bir sözlər yazılır amma video upload edildikdən sonra düzəlir.Yəniki belə olmalıdı düzəlir və heç bir problem yoxdu narhat olma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 ama axtaris eliyende gelmir axi qaqa birde video upload olanda 2 defe ardicil gelir yani deqiqesi coxalir bu neden ola biler? men bunu dunenleri upload elemiem ama o yazi helede qalir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 fiko_89 videonu yerlesdirdikden sora 10 deyqe sennen basqa heckez gormur 10 deyqe erzinde video youtube den yoxlanisdan kecdikden sora hami gore bilecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2012 he indi axtariw eledim duzeldi ama cox qeribedi ki videonun adini oz azeri herflerimizle duzeliw etdim onda alindi birde video deyirem e 10 deqiqelik gelib ama gelki video ozu 5 deqiqelikdi videonu izmenit eledim kesdim eledim 5 deqiqe ama video yene balaca ekranda 10 deqiqelik gorsenir.. Qeyd. Odnaklasnikdede videonun adini axtariw edirem tapmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.