Jump to content
Forum Windows-az.com

Internet security ile antivirusun ferqi

gurze

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

Salam terlanyek və Cavid018. Bu yaxınlarda tanış bir adamın kompüterinə baxırdım. Kompüter yaxşı işləmirdi və çoxlu sayda səhvlər (error) verirdi. Həmin yaxın adamın kompüterində Avast Free Antivirus 6.0.1091 son versiya idi. Antivirus kompüteri yoxlamışdı və heç 1 dənə də virus tapmamışdı. Antivirus Avast göstərirdi ki, heç 1 təhlükə yoxdur və istifadəçi qorunur, müdafiə olunur. Mən həmin adama Avast antivirusuna inanmadığımı, etibar etmədimi bildirdim və Avastı silib əvəzinə Avira Premium Security Suite-ni yazmağı bildirdim. Tanışım razılaşdı və Avira Premium Security Suite-ni yüklədim. Antivirusu update (obnovleniye) etdikdən sonra kompüteri yoxladım (scan etdim) və nəticədə 23 dənə virus, troyan, soxulcan (worm) tapıb sildim.

Avirada isletmishem cuyuldemeyinde gormushem,bos boshuna.....Avastda indi ishledirem kasperde olub Nod32 de olub......Indiki ishletdiyimiz Avast tam deyil axi "internet security" pakete daxil deyil.....Daxil olsa onda pulla lisenziya almaq lazim olacaq.......Biz guya bele agilliyiq ? Camaat bunu bizden qabaq fikirleshin artiq yaradib,bir sheyiki biz inetden tapiriq havayi,o nece tam qorusun ? Insanlar bas sindirib eziyyet chekir Antivirus yaradir,bizim uchun havayi ? ushag deyilsizki ne diyim daay,kim ne isledir ozu biler.....Kim uchun hansi yaxsi asand-dirsa onuda isheletsin

AutoCad proqramin hami eshidib yeqin....ilk defe proqram 2002 ilde yaradilib,tesevvur edin 2002 ilden qabaq bu proqram uzerinde ne qeder isleyibler fikirleshibler sonra yaradiblar.....Ve hemen proqramda adam varki,iri zavodlar fabrikler chekir....Sozum ona getirimki,biz hele indi-indi gozumuzu aciriq....Bizden qabaq butun bunlari chox agilli adamlar fikirleshib yaradib,biz ise ishledirik.......!!

Bu boyda meseleni uzatmaga ehtiyac yoxdu her kese hansi uygundursa onu isledir.Flan anti yaxsidir flan pisdi yazmagin bir menasi yoxdu.Heresinin oz yeri var.

- Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri

- BIOS yazilmasi

- Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi

- Kicik chiplerin deyisidrilmesi

- BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s)

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...