Noname_445 Konu tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 5 Ekim 2012 Salam. Yenə də Windows-az.com sayt əhlini narahat edirəm. Narahatcılığa görə bağışlayın. Xahiş edirəm köməklik edin. Mən bu programı nə qədər axtardım tapa bilmədim. Daha doğrusu mən tapdıqların kiçik həcimli olur. Bu fotodakilar kimi görünmür və onlar kimi funksiyaları olmur. Bəlkə sizin köməkliyiniz dəyər deyə düşündüm. Tapan olsa link qoysun. Zəhmət olmasa. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Buyurun buna baxın 105 Mb Birde bu var.şəkildəkilər ilə eyni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 aze_danger959 cox sagol. Haqqini halal ele sonra baxacam. ALLAH razi olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 fuad_mark dəyməz qaqam.Halal-xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 buyur torrent amma 2011 di birbasa torenti yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 said cox sagol. Eziyyet cekmisense buna da baxacam. Halal ele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 burdan yükləyə bilərsən... daxil ol qeydiyyatın yoxdursa burdan yükləyə bilərsən daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Maksim_252 cox sagol. Haqqini halal ele. Buna da baxacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 fuad_mark, halal xoşun... 2012 full versiyasını tapa bilmədim ama İnşallah bu işinə yarayar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Sizler eziyyet cekib tapmisizsa yarayar insALLAH. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 said, zəhmət olmazsa linki düzəlt.. yükləmə alınmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 maxsim qaqash ele menim qoydugum linki sen qoymusan day bes ederde eyni linkden 2 dene neye gerek deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 said, lap yaxşı... fikirləşdim ki, yəqin başqa link olar... [hide]mövzudan kənar olsa da qeyd edim ki həmin saytdan yükləmə etmək üçün qeydiyyat lazımdır... əks halda yükləmə mümkün deyil[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2012 bilirem boxca aza girmek isteyirem olmur sharede eror verir hec bir yere upload ede bilmirem deye tek qoydum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.