Emil082 Konu tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Ekim 2012 Salam düzdür foruma baxdım sayt sablonları üçün yetərincə forum bölmələri açılmışdır. Ama baxdım axtardığım sualın cavabın tapa bilmədim bunun üçün yeni bölmə açdım.. Məndə sayt var. Onun şablonun dizaynı dəyişmək istəyirəm. Şablon yükləyirəm azəri dilində tərcümə olunmuşun. Yüklədikdən sonra nəyi necə eləməyi bilmirəm hara yerləşdirməyi. (bilirəm HTML kodları birazda olsa tam olmasada anlayışım var, Photoshopla dizaynda dəyişiklik eləməliyəm istədiyim kimi bilirəm) ama html kodları hara yerləşdirəcəm yüklədiyim papkaların içindəkiləri. Bunu kim başa sala bilər vəya bunun üçün video dərslik vrsa bilmək istərdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Saytinin CMS i nedir DLE,Wordpress,Joomla ve s. kimi birde link ver zehmet deyilse DLE dirse duzelderem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 DLE-dir... king.az-dir reklam kimi olmasin Bu dizayni isteyirem.. http://webmasterik.ucoz.net/news/www_favorit_az_temasi/2011-05-15-260#comments Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Video yerlesdirirem indi gozle biraz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Cox sagol indiden tsekkurler gozleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 DLE ŞABLONLARIN DƏYİŞDİRİLMƏSİ VİDEO Youtube.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Qardasim cox sagol. onu demirem ama men onu bilirem. men basqa dizayn yigmaq ucun deyirem. sayta. 2hazir sablonum var onlari istemirem tezesin yigmaq ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Sen FTP ye sablon upload ede bilirsen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 yox bax yukledim sablonu duzdur deyekki geldi. uji hara yukleyirem hara girib yukleyirsen bilmirem yeni deses texmini hara girib ne edirsen ozumunde azdan coxdan basim cixir taparam. ele video ders zad var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Emil,dizayndiki o ucoz saytının pulsuz verdiyi sablondur.Helədə böyük bir şey deyil..Hazır sablondur üstündə dəyişiklik ediblər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Gozle senin ucun izahli derslik cekim 5 deq hazir ederem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Tanner . cox sagol senede eziyyet verirem.. X-Missiya - valla deqiq bilmirem onu. men duzeltmemisem onu ama deyismek isteyirem indi onun ucun sizleri narahat edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 DLE ŞABLONLARIN YÜKLƏNMƏSİ VİDEO [attachment=1682] VİDEO İZAH Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 qardasim cox sagol men bele basa dusdum gor duz deyirme. ele yukleyirsen yukleyenden sonrada istediyin yerde deyisiklik edirsen he?? birde o yuklediyin yer hara idi hara girirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 qardaşım FTP ye daxil olursan domen adi ,user adi, ve sifrəni yazırsan sonrada mən etdiyim kimi gələcək temanı yüklədinki vare sonrada elə həmin yerdən gir dəyiş vəssalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 qardasim senide bezdirdim bunuda basa sal FTP-ya hardan girirsen? onuda de zehmet olmasa basa sal senide bezdirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 File Zilla proqramin yukle sona ac proqrami qarsina bele bir pencere cixacaq qirmizi ile yazdigim yerlere oz melumatlarin olmalidi host alanda verilir sene onlari yaz daxil olacaq bu qeder sekil.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 cox sagol qardasim bunu duzeldim sonra sene yene isim dusecek)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Elimizden gelen qederi ile haziriq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 7 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2012 BIr daha salam bagislayin tezden sizi narahat edirem. sayti acandan sorusdum onunda yadindan cixib nt.az-dan acilib. basqa cur neylemek olar sablonu deyismek ucun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2012 Aleykum salam eger DLE- ni ozun qurmusansa nt.az sene melumatlari vermelidir axi diqqetle bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 7 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2012 Qardasim demeli beledir. bax saytin o biri admini yigib acib menim xeberim yoxdur hecneden. indi o burda yoxdur. saytin admini menem ve deyismek isteyirem. ama bilmirem nece oyrenim. o admin panelinde olar? ordan tapmaq olar? yoxsa ya nt.az-la elaqe saxlamayam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Emil082 qaqam mence admin panelden olmaz sen tanner qardasin dediyi kimi o domen adi istifadeci adi parolu yeni umumen ftp bilgileri bilmelisen onun ucun de dediyin o nt.az la elaqe saxla butun ftp bilfileri mysql bilgileri oyren onlar olmasa olmayacaq ftp bilgileri oyrenenden sonra tannerin verdiyi kimi o filezilla proqramin acasan ve sablonu orada olan templates pappkasina yukleyesen ve ancaq ondan sonra admin panele girib oradan sablonu deyisesen ve bir de eger sablonda deyisiklik etmek isteyirsense sende kompyuterde olan o sablonu kompyuterinde ac ve meselen sablonun sekillerini yeni o ikonka filanlar deyismek istesen onda sablondaki images olan papkasindan sekilelri istedyin kimi deyis / img papkasina da bax /ve ya meselen main.tpl faylindan istedyin formada html codlari deyis sonra sablonu yeniden yukle ftpya/ main.tpl faylin elece de dige html cod olan fayllari dmin panelden de ede bilersen bunun ucun giresen admin panele orada saytin sablonlari bolmasine giresen ve istedyin sablonu secesen sol terefde baxanda goresen sablonun icindeki papka ve fayllar var istedyin html kodlari hemin yerde fayllari acib yazasan ve deyisikliyi saxlayasan/ belke de neyise duz demirem sadece bildiyim beledir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Cox sagolun her biriniz tesekkurler edirem. bayaq host adini logini parolu oyrendim videodaki kimi eledim yuklendi sonra tamda bilmedim indi tezden yoxlayacam gorum ne gorunur alinir yoxsa yox. InsAllah alinar alinmasa yeniden sizlere muraciet ede bilerem)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Buyur her zaman Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.