Karb10 Konu tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Ekim 2012 Salam.Men her hansi saytda 720 p keyfiyyetde filme baxanda donur.internetden deyil cunki video axira kimi dolur ancaq butun 720p filmler donur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 qaqaş bu problemi Əməliyyat sistemi dəyişməklə düzəltmişdim bir komp var idi ondada belə idi..Format etmişdim yenədə donurdu tək çarə Komp-a uyğu düzgün əməliyyat sisteminin seçilib ustanafoka edilməsidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Emeliyyat sistemini nece secim windows7di mende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Sən PC-nın Parametrlərini dəqiq yaz Ramı Videkarti nə varsa hamısını yaz mən sənə PC-nın Parametrlərinə uyğun əməliyyat Sistemi deyəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullayev007 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Flash playeri yeniləməyi yoxla, olmasa format ver düzəlməlidir. Yenə də düzəlməsə deməli kompyuterin prosessoru çatdırmır ki, donmadan baxasan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 intel core i5 2.3 ghz 4gb ram vga Ati mobility radeon hd 4650 2gb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Burda Emeliyyat sistemin silmek lazim Deyil,Bu Hal menimde Kompumda Bas verib.Goruntu dona dona Isleyib.,2 sebebi var 1)Video Player (Bezi video playerler problemli olur.Bu FIlmin upload edildiyi saytdan aslidi) 2)Flashplayer CCelaner ile SIstemi temizle,Flashplayeri yenile.Ve Videonu basqa Videoplayerde izle.:Googlede Filmi axtar muxtelif videoplayerlerde tapacaqsan. Eger Alinmasa Bax Onda FOrmat Ede Bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Axellis,Yenə Ən axırıncı variant format oldu . Red Demon, Windows 7 Maksimalnaya 64 bitlik əməliyyat sistemi yaz.Əgər Bu əməliyyat sistemidirsə səndə digər başqa Əməliyyat sistemi ustanofka et yoxla..Və yaxudda Səndə əvvəl ilk kompu aldığın gün belə problem yox idisə əvvəlki Əməliyyat sisteminidə yaza bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Hamiya Tesekkurler.Xusesen Axellis flash player yeniledim asc nen temizledim kompu duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Deymez Brat,Ilk Varianti Format Etmeyin,Format En Sonuncu Sansdir,Bizim isimiz Problemi Formatsiz Hell Etmekdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTuraLL Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2012 mende donur deye win7 64 bit yazdim ama yene donur flahs-i zadi yeniliyim gorum nolur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.