kenan chelsea Konu tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 8 Ekim 2012 salam men oyundan video cekmek istiyirem (gta 4 meselen) fraps hec bir versiyada islemir mende belke men bilmirem komek ede bilersiniz?? yada basqa bir asan praqram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Buyur Yukle camtasia studio 8 + crack en yaxsisidi ve asandTorrent fayl Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 said camtasia ilə oyun çəkəndə görsədirki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 beli gorsedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 təşəkkür mən yükləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 men evveler point blanka ait butun videolarimi oonunla cekirdim aze_danger959 Deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 mende kekirdim 2 deq video flan olcusu 1gb flan olmur bilmirem nece edimki az yaddasda ceksin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 hansi produ o Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 frapsla məndə çəkirdim.həqiqətən 1dəq lik video çəkəndə 200-300 mb olurdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 camtasia oyun çəkmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 seven_birisi qaqash nece cekmirki men evveler cekirdim (obirisi oyunlari bilmirem amma pointi cekirdi) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 said qaqam çəkmir ey elə indicə Crsis 2 oyununda test elədim.seven_birisi düz deyir.ən yaxşısı elə frapsdı.onunla çəkilən videonunda həcmini azaltmaq olar məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Buyur bunu yukle bu 100% cekir fscapture-7-0 bunula emin ola bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 qaqam oyunnan video cekir fscapture?? birdeki bunun torrent yox rar formasinda var setupu?? bu deyesen sekil effektleridi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Oyun çəkmək üçün ən rahat porqram Frapsdı. Başqasını axtarmıyın. Nə ilə çəksəniz də, həcmi çox olacaq, çünki oyunda qrafikalar yüksəkdi. Frapsda keyifiyyəti azaldmaq olar, amma yenə də həcmi çox olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 axi oyuna girib ayarladigim duymeni basiram videonu cekmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2012 oyuna girende proqram açıq olmalıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 gta4 ucun istedim alinmadi uje tapdim gta 4 -un ozunde variymis video ceken. istediyimi cekirem, eziyyete gore cox sagolun. basqa oyunlarda cam studio ile ceke bilerem?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.