Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 ...seven_birisi , halal xoşun...alınar inşALLAH... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Insaallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Alındı, aktivasiyası rahatdı axı. Səndə niyə alınmayıb ki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 belke mende windows 8-di, belke ondandi? wrong serial number Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 ...yəqin windoüs 8-ə görədir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 ...-Rovshan- , sən patch edəndə proqramı bağlayırsan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 Beli... Bilirsen, problem nededir? Patch-i aciram,c diskinde proqram files qovlugundan registry victor.exe-nin ustune 2 defe klik edib secirem, bax onda osibka gelir... Nedise,qeribe seydi... Men alawar-in oyunlarini windows 8-de crack ede bilmirem.. Dedim belke bu da onun kimidi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 ...-Rovshan- , yuxarıdakı şərhimdə redaktə etdim... ... belə fikirlləşirəm ki,problem əməliyyat sistemin 8 olmasındadır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 -Rovshan-, deyəsən sənin kompüterində olan problem mənim yaşadığım problemdir... Sən belə elə... Bax gör temp papkasında patch eləmək olur?! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 bu pronu aktiv etmek cox hasadi Kamranin videosuna baxdim eledim alindi ve anti virus gunde silir men yaziram ativasiya edirem .Kamran tesekurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 xeyr olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 ...said ,halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 eybi yox... Alinmirsa, alinmasin... Tesekkurler.. Sizlere de eziyyet verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 rovsen sende niye alinmirki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 ...emeliyyat sistemine gore... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 -Rovshan-, məncə bu əməliyyat sistemindən deyil... çünki mən də bu problemi yaşamışam...Sən dəqiq temp papkasında yoxladın patch eləməyi? Əslində temp papkasında patch olanda da fərqi olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 olmadi... Artiq pro-nu sildim... Haminiza eziyyet verdim... tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 onsuzda o prode virus ve trojiandi nedi onlar var men anti trojia yazdim o pronu sildi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 said, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 -Rovshan-, bunu, burdan yüklə ya da burdan.. İçində olan "RegistryVictor.exe" faylını proqramı yüklədiyin yerə tulla sonra arxivin içidə olan "Serial.doc" faylını açaraq içindəki kodu kopiyala və Registry Victor proqramını açaraq register et. Qeyd. proqramın avto yeniləməsin bağlaki gələəcəkə problemlər yaşadmasın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 Terlan,dediyin kimi edirem... gorum ne olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 24 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2012 serial.doc faylini hansi pro ile aca bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindoWs-MoNsTeR Mesaj tarihi: 24 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2012 mendede yuklemediye hirslendim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.