♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Ekim 2012 Salamlar.Kompyuterimin dilini deyiwmek istedim bele bir error geldi. О Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 hansı versiyadı? ultimate? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Bunun 2-üsulu var: 1. Microsoft Fix İT Proqrami vasitəsilə oşibkalari təmir etmək.. 2. Şəkildə göstərildiyi kimi MUİ dil paketini Vrucnoy olaraq Yükləmək Göstər/Gizlət [/http://www.windows-az.com/forum/topic_7839/1#center] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 SEVEN BIRISI he qaqa, ultimateti. misya sen dediklerini eledim hamsini bir xeyiri olmadi 2 sininde. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 imageres.dll faylını əvəzlə. imagers.dll faylının adını imageres.dll_ olaraq dəyiş. sonra yeni faylı C:\\Windows\\System32 qovluğuna at. imageres.dll faylını upload elədim. yüklə, dəyiş gör nə göstərir http://www.share.az/zzwor6osjo28/imageres.dll.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Seven Birisi,Qaqam minetdaram duzeldi cox saol.Qadan alaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2012 bu Microsoft Fix İT programini nece yukluyurler komp-re? birde istifade qaydasi zehmet deyilse kim bilirse yazsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 fiko-8,Pramoy bu linkdən yüklə Microsoft Fix İT Proqramın işlətmək Qaydası Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 ♣♣KaRoL♣♣, dəyməz sən sağ ol. Düzəlməyinə sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2012 X-Missiya-qaqawim o programi iwletme qaydasina aid video drslik bilirsense zehet olmasa qoyardinda.Men onu iwlede bilmedimki bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.