Sefa Aslanov Konu tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Ekim 2012 Salamun Aleykum qardaslar mene bu seirin http://www.share.az/ln4fnv8ej5kh/download001.mp3.html tam versiyasi lazimdi bilen varsa xais edirem komek edinda onceden tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 qaqas qulaq asdim qesey seirdi ancaq oxuyan kimdir adini yazsan tapmaq olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 shazama programı ilədə yoxladım tapa bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Bu cür şeirləri çox vaxt zəngimcell saytlarında paylaşırlar... Bir şeyi də qeyd edim ki zəngimcell saytları internetdə çox vaxt elə mp3-lər paylaşırlar ki, həmin mp3-lərin tam versiyasını tapmaq mümkün olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 eziieyt cekdiz coox sagolun onu mene ele adam deyibki ona gore mecburam tapam))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Simmer, şeiri deyən adamın adını desən bəlkə tapmaq olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 cetinki tapila Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 Maksim_252 qaqa Adini bilmirem bilseydim deyerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 mene mp3 farmatinda sevgiye aid qemli seirler lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.