Faiq Əhədov Konu tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Ekim 2012 Salam men wekilde olan yazilanlari komp-re nece oture bilerem Word programina? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 ... ən yaxşısı fine reader proqramıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 onu nece elemek olar qaqa? birde onu deyimki wekil komp-rde deyil ozumdedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 ... burdan proqramı yüklə...torrentlə...(qeydiyyatdan keçmək gərəkdir)... http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=430347 ... şəkili bluetooth və ya printerin skaneri ilə kompüterə göndər...şəkili at proqrama və converter elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 qaqa mende printer yoxdu ama bele blutuzlada gondersem gerek telnen cekib wekli yolluyam komp-re ondada yazilar yaxwi cixmiyacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 Artıq Mehdi1998 qardaş bir proqram linki verdi... Əgər lazım olsa bu proqramdan da istifadə edərsən... bu proqram nəinki Word-ə, hətta Excell və s. office proqramlarına convert edə bilir...buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikmet1994 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 bu verilmiw proqrami yukledim ama ereb dilinde olan yazini skaner etdim ve yaziya kocurmek istedim ama bawqa cur etdi, oxuya bilmedi, bawqa proqram var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2014 hikmet1994 vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara şərh yazma bu mövzudan isə 2 il ötüb.mövzu bağlandı. banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.