Alxan Bayramov Konu tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Ekim 2012 Hamiya salam mene Edeon Profi saski oyunu lazimdi... resmi saytindan yukledim ama demo-du 11 gedisden sonra islemir kim bunun acarini yada full versiyasini bilirse komek etsin hamiya tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 qaqa bu hansı oyundu .rəsmi sayıtın linkini verə bilərsən? goolgedə axtardım bu oyunu tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 bu sayti rəsmi saytı Edeon Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 bilen olmadi diyesen gedim onda gerey bunun diskini alim harda satillar bunun diskini? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 bu hansidi qizlar olandi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 NE QIZLAR?? EDEON PROFI ++ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.