Həsən İldırımov Konu tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Ekim 2012 Qız: Əzizim nə vaxt evlənəcəyik? Oğlan: Allah səni güldürsün nə qədər güldümeee)) Qız: Niyə gülürsənki? Oğlan: Heç bu lətifəni eşitməmişdim ) ------------------------------------------------------------------------- Qızlar---(küçədə it görəndə) -Aaay mama.Qapmaz bu it görəsən? -Ayda gör necə şirindiye,qapmaz gəl. Oğlanlar---(küçədə it görəndə) Ala bəs deyirdin aton işdədi? ) -------------------------------------------------------------------------- Bir gün Azəri ilə Türk Telefonda danışır: Azəri:-Emindi danışan? Türk:-Emin diyil. Azəri:-Eminmisin? Türk:-Evet eminim Azəri:-Ala be deyirsən Emin deyil? ) --------------------------------------------------------------------------- Qız: Mən daldan istəmirəm qabaqdan... Oğlan: Ama məncə daldan daha yaxşıdı. Qız: Dedim qabaqdan istəyirəm i vse! Oğlan: Nə özüvü öldürürsən?daldan ya qabaqdan fərqi nədi ikimiz də eyni avtobusa minəcəyikdəə )) ---------------------------------------------------------------------------- Uşag satıcıya deyir: Niye himişe bayaca yumuytayay veyiysiz mənə? Satıcı: Daşımaq asan olsun deyə.Uşaq pulu satıcıya verir.Satıcı pulun əskik olduğunu görür və soruşur: Niyə pulu az verdin? Uşaq: Saymaq asan oysun deyə ) ----------------------------------------------------------------------------- Qız: Canım üşüyürəmee.. Oğlan: Canım prosta maraqlıdıyeee ordan baxanda ataplenyaya oxşuyuram? ) Qız: Mən sənə demişdim ki, sən öküzsən? ) (birdə mənə öküz demə ) ------------------------------------------------------------------------------ Kişi girir evə,görürki arvadı başqa kişiylə uzanıb.Hirslənib deyir : "Bu gün evə kişi gətirmisən sabah da siqaret çəkərsən ... ) ------------------------------------------------------------------------------ Nənə, gəl Titanikə bax! -- Yox bala mənim ayağım agırdı, 2dəfə baxmışam ,ikisində də batıb ) ------------------------------------------------------------------------------ Oğlan qıza deyir: -Sənin atan ,anan terorist deyil ki? -Yox , niyə ki? -Bomba şeysəne ) ------------------------------------------------------------------------------- Kişi evə gecə saat 2-də gəlir. Arvadı saatı göstərir. Deyir bu vaxt gəlmək nədir? Kişi deyir şükür elə ki sən saat göstərirsən. Anam, atam evə gec gələndə kalendar göstərirdi ) -------------------------------------------------------------------------------- Oğlunun telefonuna zəng gələn ata oğlunun evdə olmadığını görub zəngə cavab verir.. Ata:Alo... Zəng edən:ALA İt oğlu hardasan? Ata:danışan İtin oğlu deyil Itin özüdür ) -------------------------------------------------------------------------------- -Ana su pulu gəlibeee 24 manat - Gələr də gecə-gündüz kompyuterin qabağındasan -Ana su puludu eee -Kəs səsivi mənə cavab qaytarma ) -------------------------------------------------------------------------------- - Oğlan: Həyatım bilirsən səninlə meymun arasında nə fərq varr??? Qız: Aaa o nə sualdı verirsən mənə??? Küsdümmmm(( Oğlan: Eee yaxşıdaaa zarafatdı da eliyirəm... Guya bilmirəm ki, fərqiviz yoxduuu....)))) -------------------------------------------------------------------------------- - Bir oğlan səhər,genorta,axşam şor yeyir.Buna deyirlər ki, şor yeməzdən əvvəl "Allah şeytana lənət etsin" de, yoxsa şeytan yediyivin yarısını yeyəcək.Amma oğlan bu kəlməni heç vaxt demir.Şeytan beş gün, on gün, bir ay səbr edir axırda dözə bilmir gəlir oğlana deyir: - Qurban olum ya "Allah şeytana lənət etsin" de, ya da menyunu dəyiş ) -------------------------------------------------------------------------------- - Bir gün hamam otağında vanna unitazdan soruşur: - Dostum evə gələn təzə qonağı tanıyırsan? Unitaz: Üzdən yox ) -------------------------------------------------------------------------------- - Meyid aparan maşının sürücüsü qıza söz atır. - Gözəl gəl səni biraz gəzdirim - Get Tullan eee bir maşınıva bax sonra qıza söz at daa.. - Kül başıva camaat bu maşına minmək üçün ölür ee. Bu gic bəyənmir ) Bir gün MameD görür ki, top atəşi açılır. MameD yaxınlaşır və 1 əsgərdən soruşur : -Nəyə görə atəş açırsız ? Əsgər : Kraliça Elizabetta gəlir, ona görə. Atəş yarım saat davam edir. MameD yenə soruşur : -Yaxşı indi niyə atırsız ??? Əsgər : Dedim axı, kraliça Elizabetta gəlir. MameD : Əşşi yarım saata bir arvadı vura bilmədiz ? **** MameD gözündə yumruq izi evə gəlir. Anası onu görüb həyəcanla soruşur : -Bu nədi ? Sənə nə olub ? MameD : Başa düşürsən, ana, hər gecə saat 3- də mən sinif yoldaşlarımdan birinin evinə zəng vurub soruşurdum, "Tapın görüm mən kiməm ?" Anası : Hə sonra ? MameD : Heeeç . Bu gün biri tapdı...xDDDD **** MameD yol polisi işləyən vaxtları bir maşını saxlayıb deyir : -Sənətləri zəhmət olmasa. Sürücü : Buyurun. MameD : Kəməriniz taxılıdı ? Sürət limitinə əməl edirsiz ? Qaydalara bəs ? Sürücü : Bəli, hər şeyə əməl olunur. MameD : Təcili yardım çantası var ? Sürücü : Var, baxın istəyirsizsə. MameD : Yanğınsöndürən ? Sürücü : Var. Sürücü demək olar ki, hər şeyi göstərir MameDə. MameD də görür ki, bir şey çıxmayacaq. Soruşur : -Maqnitofon işləyir ? Sürücü : Bəli. MameD : Oynaq rəqsiniz var ? Sürücü : Bəli. MameD : Qoşun zəhmət olmasa. MameD başlayır oynamağa. Sürücü tərs-tərs baxanda MameD qayıdır ki, ayə dur qabiliyyətin olsun. Mən boyda kişi oynuyur, bir şabaş atsana **** Bir adam səhər gəzən vaxt qəribə bir yas görür. Qabaqda gedən itli bir adam, arxasında bir tabut və 10 metrədən gələn bir başqa tabut və arxasında hardasa sırayla gedən 200 adam. Adama qəribə gəlir və tabutun lap başında gedən sözsüzki ölünün sahibidir deyib yaxınlaşıb soruşur : -Bağışılayın, bu acı gününüzdə xatırlatmaq istəməzdim, amma ölənlər nəyinizdir sizin ? MameD : Qarşıdaki arvadım, arxadakıda qaynanamdır. -Vay-vay, başınız sağ olsun, Allah rəhmət eləsin, bəs necə oldu ? MameD : İtim arvadıma hücum edib öldürüb, qaynanamda arvadıma köməyə gəlib, onuda öldürüb. Adam biraz fikirləşib soruşur : -Ay qardaş, itinizi borc ala bilərəm ? MameD : Ala bilərsən, amma sıraya keç **** 1 gün təyyarədə xarici 1 milyoner kişinin vəziyyəti ağırlaşır və kişiyə qan lazım olur. Kişi : Mənə kim qan versə ona 10 min $ verəcəm düşəndə. Təyyarədə axtarırlar və yalnız bizim MameDin qanı uyğun gəlir. O da tutdurur ki, nağdı 4 min $ ver bəsimdi. Kişidə də ancaq kredit kartı olur. Axrı birtəhər 4 min düzəldib verirlər, o da qanından verir. Düşəndə kişi MameDdən bu hərəkətinin səbəbin soruşur. MameD : Sənin damarıva azərbaycanlı qanı girəndən sonra səndən pul almaq olar ala ?!...xD **** Mamed rayondan qatarla Bakida təhsil alan oglunun yanina gedir və özü ile bir qoyun aparır. Sərnisinlərdən biri soruşur:- Bu nədi, qoyundu ? Mamed cavab verir:- Yox bu rüşvətdi , "qoyun" Bakida oxuyur )))) **** - Ata 2 almiwam... + ne..?! Birde 2 alsan eve gelme..! - ata 3 almiwam... + neee..?! Birde 3 alsan redd eliyecem seni...! - ata 4 almiwam.. (: + niye 5 deyil..?! - ata 5 almiwam... ))) + onsuzda ozun ucun oxuyurasan bala... )) **** MaMeD : nese sohbet olsa sende nomrem varda ? TaGi : he var MaMeD : silersen **** Bir gun nenesi MameDe nagil oxuyur yatsin diye. 1saat, 2saat, 3saat kecir MameD yatmir. Axirda MameD deyir : -Nene mazgi elemede, imkan ver yataq...xD **** Mamed işdən gəlir görür qonşusu blokda dərdli oturub: Mamed: -Nolub niyə belə dərtlisən?. Qonşu: - 6 qızım var 1 kürəkənimdə yoxdu Mamed: -Şükür mənim 1 qızım var 6 Kürəkənim )) **** Mamed- alo, Bakcelldi? Qiz - beli.. Mamed- siz operatorsuz? Qiz - beli.. Mamed- bi dene toy var necye cekersiz? **** Qiz : Mamed sevgiline qisa geyindirersen ? Mamed : yox Qiz : nie ? Mamed : eli var, ayagi var özü geyinsin de.. **** Bir gün bir qadin evdə ağlayır, MameD gəlib görüb soruşur: MameD: - Niyə aglayırsan,nə olub? Bu gün falçıya getmişdim,50 manatımı alıb dediki : "Ərin səni başqa qadınlarla aldadır"... MameD : - Dəlisən? 20 manat verərdin mənə,deyərdimdə özüm )) **** Anası MameDdən soruşur : -Oğlum, gündəliyivi niyə küncə qoymusan ? MameD : İçindəki "2"lərə görə onu cəzalandırmışam...xD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 ...təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Onsuzda ozun ucun oxuyursan- bu lap maraqliydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 ne qeder guldum e Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 prosta superrrrr Nənə, gəl Titanikə bax! -- Yox bala mənim ayağım agırdı, 2dəfə baxmışam ,ikisində də batıb ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Bunlarada menen -------------------------------------------------------------------------------- ------ Ishiq pulu:Mamed burda yashıyır? Mamed:yox Ishiq pulu:Kimdi danıshan? Mamed:Mameddi Ishiqpulu:Be Mamed burda yashamır _dııı? Mamed:E sen buna yashamaq deyirsen? bir gun dovsan magazaya girib saticiya deyir:mene bir dene cik cik ver,(fataparat).satici bunu basa dusmur tufeng verir.dasan magazadan cixanda tulku gorur.tulkuye deyir:dayan seklini cekim.tulku o,fotaparat deyil tufengdir deyende:dovsan paaart tulkunu vurur.tulku yere serilir.dovsan gelib tulkuye deyir:ne ozunu tulkuluye vurub uzanmisan yere.dur ayaga seher gelib seklini goturersen. bir gun gelib molla nesreddine deyillerki ay molla nesreddin aw aparirlar nesreddin: mene ne insanlar: ay molla nesreddin size aparirlar nesreddin:onda size ne xaxaxa endin mollasi olur iki oglan gedir ondan sorusur ki ay molla rusca danismaq gunahdir. molla deyir he gunahdir sonra allah suzu nakazat eliyer Bir gün yoldaşlarından biri Mollanı bazarda ciyər qovurmasına qonaq eləyir. Molla yeyib görür ki, çox ləzzətli xörəkdi. Ürəyində fikirləşir: "heç insaf deyil ki, bu gözəllikdə xörəkdən bizim arvad yeməsin". Ciyərçidən soruşur ki: – Qardaş, bu ciyəri necə bişirirsən ki, belə dadlı olur? Ciyərçi başalyır ciyəri necə bişirdiyini danışmağa. Molla görür, yox, bu çox uzun oldu., yadında saxlaya bilməyəcək, ciyərçidən xahiş eləyir ki, yazıb versin. Ciyərçi qaydanı bir parça kağıza yazıb verir Mollaya.Molla kağızı qoyur cibinə, bir dənə də ciyər alıb, düşür yola. Yolda, necə olursa, bir quş ciyəri Mollanın əlindən qapıb aparır. Molla quşun dalınca baxıb deyir: – Nahaq yerə zəhmət çəkmə, onu ləzzətlə yeyə bilməyəcəksən. Ciyərçinin verdiyi kağız məndədi. Molla eşidir ki, qonşuda toydu, özü də yaxşı plov var. Çox fikirləşəndən sonra gedib bir zərf alır, içinə bir vərəq ağ kağız qoyub, ağzını bağlayır, birbaş özünü verir toy olan evə. İçəri girib soruşur: – Ev sahibi hanı? Ona məktub gətirmişəm. Ev sahibi də qonaqlar olan otaqda imiş. Bu vasitə ilə Molla girir otağa, zərfi birtəhər ev sahibinin ovcuna basıb, tez çökür süfrənin başına, başlayır yeməyə. Ev sahibi baxır ki, zərfin üstündə məktubun kimə çatmalı olduğu yazılmayıb. Soruşur: – Molla, bu nədi? Zərfin üstündə heç bir şey yazılmayıb ki... Molla ağzındakı tikəni birtəhər udub deyir: – Bağışla, vallah, çox tələsik olduğu üçün heç içi də yazılmayıb. Molla bir gün bir hacıleylək tutub ayaqlarını və dimdiyini kəsir, sonra götürüb divarın üstünə qoyur, çəkilib kənardan baxıb deyir: – Hə... bax, indi düşdün quş həddinə. Cavanlar fikirləşirlər ki, Mollaya bir kələk gəlsinlər. Sözü bir eləyib tuturlar Mollanın yaxasından ki, gedək hamama. Molla razılaşır. Sən demə, cavanlar hərəsi evdən bir dənə yumurta götürmüş imişlər. Elə ki soyunub girirlər içəriyə, cavanlardan birisi deyir: – Yaxşı, çıxanda hamam pulunu kim verəcək? O deyir sən ver, bu deyir sən ver, axırda biri deyir: – Gəlin bir şərt kəsək! Hərə bir dənə yumurta yumurtlasın. Kim yumurtlaya bilməsə, hamam pulunu o versin. Hamı razılaşır. Hərə bir bucağa çəkilir, evdən gətirdiyi yumurtanı altına qoyub başlayır toyuq kimi qaqqıldamağa. Molla görür işi uduzub, buna kələk gəliblər. Heç özünü itirməyib çıxır çarhovuzun qırağına, əllərini dizinə vurub bir-iki ağız bərkdən banlayır. Cavanlar soruşurlar: – Molla, nə qayırırsan? Molla deyir: – Olmaz ki, bu qədər yumurtlayan toyuğun bir xoruzu olmasın. Bir gün bir məclisdə günəşin nə qədər faydalı olmağı barədə söhbət düşür. Hərə bir cür günəşin faydasından danışır. Bir kənarda oturan Molla söhbətə qulaq asıb, axırda deyir: – Mən bilmirəm siz niyə tutubsunuz bu günəşin quyruğundan. Mənə qalsa ay ondan faydalıdı. Soruşurlar: – Niyə? Molla deyir: – Çünki günəş ancaq gündüz çıxır. Onun üçün də qaranlıüa heç bir faydası olmur. Amma ay gecələr çıxıb bütün dünyanı işıqlandırır. İndi görün, günəş faydalıdı, ay. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaşım üçün təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 deymez Qatarda bir oglanla qoca yehudi gedir. Oglan yehudiden saati sorusur. Ancaq yehudi cavab vermir. Seher acilir. Yehudi qatardan dusmeye hazirlasanda saati deyir. Oglan: - Indi niye deyirsen? Mene gece saati bilmek lazim idi. Yehudi: - Gece sene saati deseydim, yavas-yavas sohbete baslayacaqdiq. Sen menden harda yasadigimi sorusacaqdin. Sonra menimle dost olmaq isteyecekdin. Ondan sonra bize qonaq gelmek isteyecekdin. Sonra evime qonaq gelecekdin. Evimde qizimnan tanis olacaqdin. Sonra qizimla evlenmek isteyecekdin. Saati olmayan kureken menim neyime lazimdi? axira kimi oxu bir gun delileri yoxluyurmusdar.onlara evi reylemey ucun firca veribler.here baslayib bir terefden elemeye biri altina pazet serib. yoxlayanlar deyib: -aha deyesen bu agillanib. gelib bundan sorusublar: -sen niye bu qazet altina seribsen? o deyib: -boyum catmir ona gore. ))))))))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 bir gun 2 president vertalotta ucurlar.presidentin biri deyir men elimi uzatsam elimi opecekler.o biri deyir:men ayaqimi uzatsam opecekler.o biride deyir men lut uzansam menim her yerimi opecekler.pilot hirslenib deyir indi rulu buraxsam go*umu opeceksiz,tak cto agilli olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Herbi xidmetde olan esger anasina yazir:Ana mene göre narahat olma,yaxsiyam.esger yoldaslarimin yemeyini bisirirem paltarini yuyuram.AMA ONLARI HELEDE BASA SALA BILMEMISEMKI,MENIM ADIM Qurbandi Çurban Yox )) Bir gun mellime sinifde ders kecende MameDi qaldirib soruwur: -MameD, ovcu agacdaki 5 quwdan 2sini vurdu, agacda nece quw qaldi? +Agacda quw qalmadi mellime qalanlari ucub getdi -Xeyr MameD, riyazi cehetden 3 quw qalir, amma mentiqin xowuma geldi... +Mellime, olar men de size 1 sual verim? -Ver +Yolda 3 qiz marojna yeye-yeye gedir. 1i diwleye-diwleye, 1i yala ya-yalaya, 1i de eme-eme... Sizce bunlardan hansi evlidi? -Yeqin eme-eme yeyen evli olar.. +Xeyr mellime barmaginda uzuk olan evlidi, amma sizin de mentiqiniz menim xowuma geldi... xD Hakim Mamed'dən soruşur: - Kiminlə evlisən? + Bizim arvadla. Hakim əsəbləşib və: - Təbiiki qadınla evlənəcəksən. Sən heç kişi ilə evlənən görmüsəən + Həə görmüşəm, niyə görməyim ki ?!. - Kimmiş o ? + Bizim arvad.... =)))) dostluq atin Yaqub Pasayev Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2012 Prosta super )) cox sagolun cox guldum her kese ayrica tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 1.Bir gün bir nəfər aptekə girir və deyir -Sizdə çörək var? Satıcı deyir ki, Aptekdə çörək olmür yox yoxdu. Kişi satıcının gözünü partladır. Səhəri gun yene girir hemin Apteke deyir - Sizdə çörək var? Satıcı deyir yox. Kişi vurub o biri gözündə partdadır. Satıcı bundan bezib Aptekə çörək qoyur. Kişi yenə gəlir və satıcı kişini qabaqlayır ki, çörək var. Kişi deyir ki, mənə indi çörək yox, Smetan lazımdı 2.Bir kişi yolnan gedir, birdən dərin bir quyuya düşür. Nə qədər eləyir çıxa bilmir, nə qədər eləyirçıixa bilmir, axırda öz-özünə deyir: -Bu dəfə də çıxa bilməsəm çıxıb gedəcəm evə. 3.Musiqi məktəbində müəllimlə şagiridin dialoqu: Müəllim: Do-dan sonra nə gəlir? Şagird: Müəllim söhbət sizdən gedirsə DO-dan sonra NUZ gəlir. 4.Bir gün kişi evə sərxoş halda gılir. Arvad qaplnl açanda üst - basının toz - torpaq olduğunu görüb deyinir. Utanmırsan ay kişi, qonşularln yanlnda biyabir olduq. Kisi deyir: Arvad sən heç narahat olma! Məni heç kəs görə bilməz! Arvad: Necə? Kişi:Çünki, sürünə - sürünə gəlmişəm! 5. Bir gün bir uşaq maqazinə gəlib deyir: sizdə 1ml dənə mismar var. Satıcı: yox yoxdu deyir. Uşaq səhərsi gün gəlir yenə sizdə 1ml dənə mismar var: Satıcı: yox yoxdur deyir. bir gündə belə olur : qəzəblənən satıcı uşağı yola salır. Satıcı uşağın əl şəkmədiyini görüb gedir 1 ml dənə mismar alır gətirir dükana. Uşaq gəlir yenə sizdə 1 ml dənə mismar var deyə sorusur: Satıcı deyir: hə var. Oğlan: oyda sizdə nə qədər mismar var deyir :) 6.Bir dəlixanada dəliləri yoxlayırlar lamıçka verirlərki işiğın yerinə taxsınlar. Bir dəli stula çıxır,üstünə də kağız qoyur, Soruşurlar ki niyə belə edirsən, deyir ki qoy boyum hündür olsun, əlim çatsın. 7.Bir gün bir tələbə yol ilə gedərkən imtahanda ona iki verən müəllim ilə rastlaslr. Tələbə: Salam müəllim Müəllim: Men axmaqlarla salamlaşmıram Tələbə: Təsəvvür edirsiz mən isə ancaq axmaqlarla salamlaşıram. 8. Pomidor mədədə oturub. Birdən mədəyə yeni nəsə tökülür. O sorusur: - Sən kimsən? -Mən arağam. -Səni kimin şərəfinə içdilər? -Əhmədağanın! Bir azdan yenə mədəyə araq təşrif buyurur. Pomidor yenə soruşur: -Adə, yenə sən? -Hə, nolubki? -Zəhrimar olub. Yenə səni kimin şərəfinə içdilər? -Əhmədağanın! Pomidor bu dəfə dözmür: -Əşi, çıxım görüm kimdi ki bu hörmətli Əhmədağa?! 9. Qaranlıq tində: -Adə, sən buralarda slucayni polis-zad görmədin? -Yo-o-ox, nədirki? -Onda soyun paltovu! 10. Bir dost digərinə: -Sənin ayaqqabılarının biri niyə sarı, o biri qırmızıdır? -Bilmirəm, evdəki də belədir. 11. Üç ayı öz mağarasına qayıdır. Ata ayı: -Kim mənim boşqabımdakı supu yeyib? Bala ayı: - Kim mənim boşqabımdakı supu yeyib? Ana ayı: -Sakitləşin, bugün mən sup bişirməmişəm. 12. Tarix dərsi. Müəllim: -Uşaqlar, bugün biz kecmişləri təkrarlayacağıq, Lalə, dur Amilə bir sual ver görüm. Lalə: -1812-ci ildəki dava neçənci ildə olub? 13. Səfərqulu əlində qəzet qışqırır: -Fantastika, maraqlı xəbərlər. 99 adam aldadılıb!!! Bir kişi maraqlanır, qəzeti alır. Usaq bir az kənarlaşır, yenidən qışqırır: -Fantastika, şok xəbər. 100 nəfər aldadılıb!!! 14. Elşən gözündə yumruq izi evə gəlir. Anası onu görüb həyəcanlanır: -Bu nədi? Sənə nə olub? -Başa düşürsən,ana, hər gecə saat 2-də mən sinif yoldaslarımdan birinin evinə zəng vurub soruşurdum:”Tapın görüm mən kiməm?” -Nə olsun ki? -Heeeç . Bu gün biri tapdı. 15. Teatrın qarderobunda paltolarını alarkən arvad kişiyə hirslə: -A kişi başın xarab olub, heç qarderobcuya da 2 manat verərlər?! Kişi sakitce; -Ay arvad, dinmə görək bax gör o mənə nə cür şuba verib. 16. Mağaza sahibi kolleqasından soruşur: -Hə, nə oldu, sənin qəzetdə qarovulçu axdarmaq barədə elanın nə nəticı Verdi? -Əla oldu. Dünən mağazamı yardılar. 17. Cukca yolla gedir. Birdən görür ki arxadan bir at gəlib onu qovur. Cukca qaçır, at qaçır, kişi qaçır, at qaçır… Axırda canını qurtarıb yola düzəlir. İndidə qarşısına bir raket çıxır. Raket də onu bir az qovduqdan sonra cukca səs eşidir: -Adə, minmirsən minmə də, day karuseli nöş zanit eləyirsənki?! 18. Cavan oğlan küçədə özünü risovat eləyən bir qızı saxlayır: - Xanım, siz heç pula görə mənimlə sevişərdiz? Qız nazlanaraq: -Aaaa başı xarab olub eee. Əlbəttə yox! -Əla! Elə kakraz mənim pulum yoxdur! 19. Bir qadın təzəcə tanış olduğu arvadla dərdləşir: -Zəmanə nə yaman dəyişib, bir görün indiki cavanlar necə geyinirlər. Xüsusiylə qızlar. Bir o qıza baxın- saşları qısa, şalvarı dar, heç bilmirsən ki qızdır ya oglan… -O mənim qızımdır. -Eləmi? Bağışlayın, bilmədim ki siz onun atasısınız. -Atasi yox, mən onun anasıyam. 20. Müəllim: -Uşaqlar,nəyə görə öz sinif yoldaşınızı döymüsünüz? -Çünki o, ev tapşırığını düzgün yazmamışdı. -Bu axı onu döyməyə bəhanə deyil. -Axı biz hamımız ondan köçürrmüşdük. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 super Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 Tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2012 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.