KLEYBOY Konu tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Ekim 2012 Salam. Bu monitordan almaq istəyirəm ancaq tapa bilmirəm. HP Compaq Wf1909v. Qardaşlar yerini bilən varsa yassın. Təşşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 mene ele gelir ancaq sifaris ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Burda ona oxşarları var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 məncədə Hacker-8km haqqlıdı.belə şeyləri sifariş verməli olacaqsan.Çünki Azərbaycanda hər deyiləndə belə monitor alan olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 http://www.comprador.az/ bu sayta bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLEYBOY Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Mən siz deyən sayıtlara baxdım ancaq ordada olmadı.Ümüd qaldı sifarişə əgər məsləhətli firma varsa mənidə xəbərdar edin.Çox sağolun. Hamınıza can sağlığı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 en meslehetli monitor ancaq sifaris ede bilersen. monitor+camera ASUS-VK246H 24-236-048_1.jpg q.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLEYBOY Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Yaxşıdır ancaq çox böyükdür yer çox tutur. Mən 19 ekran istəyərdim qiymətidə ucuzvari.Amma asusun yeri var. təşşəkkurlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Sənə məsləhətim get gir bir mağazaya orda ürəyin isdəyəni seç al. Belə online olaraq həm tapmaq çətindi həmdə tapsan zəng vuranda deyir artıq qutarıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.