♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Ekim 2012 salamlar kompuma yeni sniper elite v2 Skidrow yukledim.oyun sefsiz temiz yuklendi.Ekrana wekili duwdu ama oyuna girmek isteyirem hecne gelmir.10 15 deq gozledim yene hecne gelmedi.Sistemimde Windows 7 x32 dir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 ctrl+alt+delete konbinasiyasini pas gor orda process;er bolmesinde hemin oynun prosesi var yada ayri bir proses oyunun acilmagina imkan ver bu adeten oyun sehv yuklenerken bas verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 men birine baxdim bu oynun 64-bit gosterirdi inetde.Sende bax gor Internetde 32 bit olani var onu yaz isleyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.