Axellis Konu tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Ekim 2012 Herkese Salam.Yeni telefon almisam isteyiremki telfona virus trojan zad dusmesin,.Bunun ucunde meslehetli antivirus axtariram.Amma bilmirem hansin yukleyim.Inaniramki mene komek edeceksiniz Nokia E5-00 Symbian s60 3 th edition Mumkunse acari ile birlikde vererdiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Menimde E-5 Telfonum var en meslehetlisi hec bir antivirus ..Xususilede Kasperskini hec yazma yoxsa lisenziya problemi ile uzlesersen ve telinden kasperi hec bir halda sile bilmiyeceksen kodunu bilmesen proqramin:)) E-5 telfonlarina hele sen diyen virus dusduyunu gormemsem 1-ildir men isledirem top kimide isleyir amma sertifakti sindirmagi orgederem liboy proqram goturer telin )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2012 Her telfona Virus Dusur.Bu mumkundu.Kasper yazdim yeniden sildim getdi,.Sertifikati qirmaq hakda biraz melumat versen yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 axellis-axirki bir qerara gelib telfon aldin mubarekdi Eset Mobile Security Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 Smartfonlara virus düşür. ama çox nadir hallarda. kasperskynin sındırılmış versiyaları var. amma mən bir dəfə yükləmişdim, kaspersky mobile, netə girmirdi tel.Bütün funksiyalarını da söndürdüm xeyri olmadı. onu siləndən sora girdi. istəyirsən onu tapım qoyum bura, yoxla netə girməsə silərsən. Hə bu arada, telefonun xeyirli olsun , Sağ cannan işlədəsən (mən deyən tel ) amma yükləmək üçün tel mühafizəsini sındırmalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2012 seven_birisi,butun melumatlar verilib narhat olma Agent vasitesile ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.