Alxan Bayramov Konu tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Ekim 2012 Hamiya salam mene Point Blank oyunu ucun banda olan oyunculari bandan cixartmaq lazimdir....... Internetden arasdirdim CR_UNLOCKER adli programa rast geldim (youtubede) ancaq google-de ne qeder axtaris etdim tapa bilmedim tapa bilsez cox vacibdi bura yerlesdirin Mayorum bana dusdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Belə bir şey tapdım http://turbobit.net/ou6ho2snqr8a.html (cr unlocker) programi point blank papkasina yazin ve programi ishe salmazdan qabaq obxod frost etmeyi unutmayin Obxod_Frostu burdan yukleyin: http://turbobit.net/bf3id8l0gol1.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 tsk yoxlayiram alinsa xeber edecem alinmadi oyuncu bandadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 bu oyun haqda məlumatım yoxd. sadəcə istədiyin proqramı verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 ban.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 sən sağ ol ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 qaqash 1 Hefdedide doz tez kecer sen mene baxmish sukurlusen mende 2014 may ayina qeder gedib ozde mayor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Ban qirmaq olmur birdefelik yadinizdan cixarin bilseniz ki zepetto sirketinin tehlukesizliyi ne derecededi hec ban qirmaq fikrine dusmersiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2012 Point-Blank hal hazirda beli qirmaq olmur cunki zeppeto ve frost 5 ci qoruma novune kecibler amma onu bildirimki men 2010 da bir dosdumun oyuncusunu bandan cixartmisdim bunu nece etmishdim Demeli Admine yazmishdimki men 21 1 2010 saat 21"30 Tarixinde internet klubda oynayirdim ve menen qabaq bu PC oturan Cit isledib ve onan sorada men oturub oyunu oynamisham ve men oyuda hec bir hiyle etmemishem hal hazirda indi menim oyuncum razblokdadi sizden xaishim menim oyuncumu razblokdan acasiz men bu oyunun delisiyem bu oyunu bizlere sundugunuz ucun tesekur edirem Email:email@domen.az Tel +99450******* oyun niki :Sampion razblokun bitme vaxti :29.09.2981 /Azerbaijan baku Hormetle SaiD (qeyd bunlari rus dilinde yazmishdim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.