Faiq Əhədov Konu tarihi: 23 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 23 Ekim 2012 Salam men Operada bir nece saytlar varki onlara daxil ola bilmirem bunu nece duzeltmek olar komek ederdiz evvelceden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 Her defe bu pencere gelende Prinyat ver duzelecek acilacax girdiyin sehife Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 qaqa bu neye gorediki bele o biri komp-rimdede Xp-dede beledi ama hec duzelmir bu problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 qaqash bu sertivikatdi senen sertivikat isteyir onunkimi bir sey mendede coxdan olmushdu xp de nese yukledim duzeldi gozle gorum belke yadima dusdu bura bax gor bura bax qaqash turk forumlarinda baxdim demeli eyer sertivikat istiyirse demeli biosdaki tarix sef var gir bax bios vaxtina Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 gor yadiva sala bilirsen qaqa XP-de hec coxdandi internete gire bilmirem ama onuda deyim mozunun bawliginda yazmiwam bu bayaq Win7-dede olmuwdu bezi saytlarda ama indi oz-ozune duzeldi hee men bunu bawqa bir saytdada ewitmiwdim vaxt sohbetini ama men komp-rin vaxt saatini nezerde tutmuwdum bios-un cox sagol melumat ucun qaqa bunu yoxluyacam XP-de ama o gonderdiyin wekilli sehife men isterdim onuda bir yoxluyum belkem ele onla duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 deymez yoxla gor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 browseri deyis chrome islet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 ....opera-nı sil...sistemi təmizlə...perezaqruska ver...operanı rəsmi saytdan yüklə... .....yenə elə olsa, C:\\WINDOWS\\system32\\drivers\\etc gir...hosts faylını .txt-da aç... ...127.0.0.1 localhost aşağıda olan bütün yazıları sil...faylı dəyşikliyi qəbul etməklə saxranit elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.