kenan chelsea Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Salam. mən sistemi geri çəkmək isteyirem ancaq vaxt geri getmir ancaq bugunki tarixin ustunde dayanib helli var bunun ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 qaqa çunki sən bunu indi aktivləşdirmisən onu farmat edəndən dərhal sonra etmək lazim idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 indi deyirsen mumkun deyil? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 kenan orda tockalar yaranir meselcun program ustanovka edende ora dusurki saat filan program install olunub yegin sende Tocka yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 qaqash hec cure sen onu geri ceke bilmeyeceksen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 tesekkurler bilirsiz neye gore isteyirdim,mende xp-di. 7 gorunusu yazmiwdim sora kokunnen sildim indi hecne yoxdu ama 7 gornusu ekranda qalib xp -ni geri qaytarmaq ucun istiyirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.