kenan chelsea Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Salam. fifa 13 yazdim diskden oyuna girende play edirem messinin sekili cixir 3 saniye sonra atir oyunnan ne ola biler sebebi? PC isledirem burda oyunun icidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Ola BIlsinki oyunun crackinda sef var.Oyun originaldi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Netden nece dene fifa 13 yuklemisem hamisi atir Bunun sebebi messidi ronaldo qoysalar atmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Oyunun Parametrleri ile Kompun Parametrleri uygun gelir?Eger uygundusa Directx,Net Framework 4 ve Visual C yukle yeniden yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 menim oz şəxsi fikrimce fifalar (12-13) PC-da acmir ancaq notbuklarda acirlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Fifa 13 Pc-de acir DirectX, visual C++, ve nvidia ve ya Ati readon tezele bu qeder 100% acmalidi ozum oynayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 alxan oynadigin fifa 13un linkini vere bilersen? demodu yoxsa full? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 öz düzəltdiyim fayldı yüklə at oyunun papkasındakı Game\\fifasetup qovluğuna. http://www.share.az/xrie5s8h8mn8/fifasetup_default.ini.html birdə bu mövzudakı kimi, C:\\Program Files (x86)\\Origin\\origin.exe faylının internetə çıxışını bağla http://www.windows-az.com/forum/topic_7515 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Driverleri yaz ve tezele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 seven_birisi yukledim attim fifasetup papkasina ancaq 2-cini bilmedim ne ettin orda )) mende xp-di 7- deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2012 düzü onu xp-də dəqiq bilmirəm, onda interneti kəs kompda (ya şunuru çıxar ya da wifi bağla), sonra oyunu aç, gör açılacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 oyuna girende ister internetli ister internetsiz sen verdiyin fayli attim fifasetupa ancaq bu prablem gelir: E0001 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mende de olmusdu visual C++ yukle yene atsa Nvidia yukle mendede ele idi oyuna girende acirdi oyunun ozunde nacat match tiklayanda oyunnan atirdi driver yukledim(nvidia) duzeldi indiki probleminde ise Visual C++ yazilib bu movzuda menim problemim hell olunub istesen bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 kenan chelsea, Visual c++ və DirectX-i yenilə, əvvəllər fifa oynamısansa my documentdəki fifa11 və ya fifa12 qovluqlarını sil, əgər bunlarla düzəlməsə bu o deməkdir ki, PC-nin gücü fifa13 üçün kifayət eləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 yo pc-im acar mence fifani zeif deyil fifa ucun men nece yenileyim dediklerinizi (link vere bilersiniz? yukleyim?) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.