sahin666 Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Ekim 2012 Menim kompum gta IV e tam uygun deyil. Ram 2 Video 1. Men oyunu oynayanda qrafikani azaltdim normal oynayirdim.Sonra qrafika oz ozune lap pis gune dusdu.Qrafikani maxsimum edirem.yene pis qalir.ne etmeliyem bunun ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Altda Videokart gostericisi olur.Gostericiye Uygun olaraq Golgeni.Ekran ayarin Deyis Yeniden yoxla.Pacth qurmusan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Qrafika nece pis gune dusur? aza qoyursan oyun donur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Video kart 1 de oyun qrafikasi yaxsi olmalidi axi.Niye qrafikani azaldirsan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Donur maksimum qrafika quranda.Agir gedir.patch qurmusam.patchdan sonra oldu bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 axellis mende ram 4 video kart 2 2.27 ghz gta 4 donur Sahin maksimum qrafikada oynamaq istiyirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Dostlar Onda Yeqinki oyunda nese problem var,Men 256 mb ram ile Gta 4 oynayiram.Amma Repackdi.Sizede meslehetim repack yuklemeniz.Gta 4 kimi boyuk oyunlarin Repacklari daha yaxsi olur Mende Ram 4 Videokart 256 mb,Cpu 2.3 ghz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mende 256mb vgadi qrafikani tamam minimum edirem biraz qirilir arada amma oynamaq olur sende 1-di dahada rahat oynaya bilersen. Format ver mende bir nece hefte bundan qabaq nese olmusdu adice counter oynamaq olmurdu tutulurdu indi formatladim duzgun isleyir yeni alinmis kimi. ram 6, vga dxdiag 2gosterir amma 256-di cpuzda, cpu amd 1.3GHz en pisi mendedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Yox men maksimum istemirem orta isteyirem.ortada etmisdim normal idi.sonra lap pis oldu qrafika .qaldirdim ki belke elede duzeler qalidriram yene eyni qalir.demeyim odurki.qrafikani nece edierem edim.eyni qalir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Eger Oyunun Parametrlerin Ne qeder deyissende evvelki kimi olmur mecburen oyunu silib yeniden yazmalisan.Save Papkasin Goturub at d ye.sonra yeniden oyunu yazib atarsan evvelki yerine Bu gta 4 Point blank a cevrildiee.Ne qeder problemi olur bu oyunun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 OK.silib tezeden install ederem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 B u Linke baxin.2 saatdi axtariram axirki Etrafli tapdim.Oyundaki butun donmalarin errorlarin izahi falan hamsi var, Sahin Oyunu qurduqdan sonra orda yazilanlari ele.daha yaxsi performans elde edersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 MEN BU OYUNU HELE YAZAMADIMDA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.