Faiq Əhədov Konu tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 31 Ekim 2012 Salam mene baxin bu wekildeki ag fonu qara edecek bir yaxwi tema lazimdi... umumiyyetle istiyirem komp-rde bele pencereler hamisi qara fonda acilsin bunu nece ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 ...bu cür elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 onu elemiwem ee qaqa ama xowuma gelmiyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Bunun iki yolu var 1)qara Gozel bir tema yazmaqla 2)Tema Panelinde Temanin Rengin qara Etmekler.(kamran deyen kimi yox haa) Onda tam qara olmur lakin Qara-Seffaf bele bir effect verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Silence Tema Panelinde Temanin Rengin qara Etmekle? Bunu nece edirlerki qaqa deyerdinde men eliyim gorum nece olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Tema Secdiyin yere Girirsen.Orda Asagida Tema Ucun sekill yeri ve Reng Secimi var.Reng secimine girirsen.2 deqe gosterim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Silence qaqa men hemin sen deyen yere baxdim ama orda deyiwdirdiyim rengler pusk bolmesine aiddi test olaraq yoxladim netice bele alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Sene ne lazimdi?Sistemdeki Ag transparan yerler qara olsun?eger bele isteyirsense tek yolu tema di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 silence he qaqa yaxwi bir tema olsaydi yazardim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Windows 7 Elegant Black Bu tema Yaxsidi yukle bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 ok yukleyerem twk qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Deymez Brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 ozun tema duzelt istediyin kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 brat sen deyen temanida yazdim komp-re ama o ancaq masautunun weklini qara reng edir mene ise iceri fonu yani wekilde gostermiwem ha moy kompyuter penceresi qara fon olsun bax ele sahin666 nece?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Basa dusdum ne demek isteyirsen.Sen sisteme Theme Pacth yuklemisen?Visual stilli temalari yuklemek ucun Theme Pacth yuklemek lazimdi evvelce theme pacth yukle sonra temani yeniden sec,goreceksenki ,Sekiller.Taskbar menyular hamsi rengi deyisib qara reng olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2012 Silence qaqawim men dunen skin pack-lar yuklemiwdim komp-re duzdu bezileri qara fondaydi ama ikonlari ne bilim bezi elaveleri xowuma gelmemiwdi deye sildim indi sen dediyin theme pack oda bunun kimidimi? Imkan varsa o dediylerivin linklerini qoyardin ardicil yazardim hamisini sisteme dediklerini internetde axtariw edib Universal Theme Pack bu programi yazdim komp-re acilan pencerede 3 dene patch bolmesi variydi youtube-da videosuna baxib 3-de patch eledim komp-r restart odu tezeden o dediyin Elegant Black temasinida yazdim ama hec bir deyiwiklik olmadi bilmedim niye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 Brat bax sene Bele Deyim 1)Bu linkden Pacthi endir(Sen deyen yaxsi islemir)Sistemin bitine uygun ac ve install ele 2)Kompa Restart verib Hemin Temani sec Gozle Basqa Temalarda var olarinda adlarin yazim Buyur.Temalardan Sec Yukle Burdada Qara Temalar Var Bunada Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2012 Silence qaqam Allah razi olsun o dediyin programi yazdim komp-re indide bu verdiyin temalara baxiram hamisi bir-birinden gozel seherden qalmiwam bele hec bilmirem hansini secem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.