Sefa Aslanov Konu tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Kasım 2012 Salamun Aleykum Qardaslar men Hp komputerini farmat etmisem ancaq drayverleri yazdim perezaqrusqa verdim indide acilmir o neden olar?xais edirem bilen varsa komek etsinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Belə bir şeyi kompüter formatından sonra mən də yaşamışam... Əgər ekran 1 saniyəlik açılıb bağlanırsa deməli driverin birini artıq yazmısan... driverin adı da ATI ilə başlayır. Ekran açılmadığına görə kompüteri təzədən format eləmişdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 nece yeni?driveri artiq yazmaqla beele ola biler?ve yeniden indi onu qaardas format etmelidir?xahusu edirem bu movzuya genis yer ayrilsin,genis izahat verilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Maksim qaqa farmatdan evvelde bele idi farmat etdimki duzeler bir iki drayverden sonra bele oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
user12 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Prosessor iwleyir ama manitor acilmir?acilmirsa tam qapqaradi ya boz rengde iwiqlanir?yaxud hec prosessorda iwlemir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 HArd Disk Zedelene biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 elnur.dadashli, səhv eləmirəmsə qrup yoldaşımın kompüterini format etdikdən sonra videokartın driverini artıq yazmışdım deyə ekran 1 saniyəlik açılırdı və qaralırdı. buna görə kompüteri yenidən format elədim... Yəni ki həmin driveri üst üstə yazandan sonra bu problem çıxa bilər... Simmer, bax gör tam olaraq belə oldu? driverləri yazdın, əvvəlcə problem olmadı, ancaq kompüteri söndürüb yandıranda bu problem çıxdı. belə oldu? əgər belə olubsa onda driverin arıt yazılmasına görədir. user12, Simmerin yazdığına əsasən deyə bilərəm ki, kompüter özü işləyir amma ekran qara olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Qaqa farmat etdim yenede driverleri yazanda ele oldu men bir proqram var onunla edirem ondan ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 hm program yazmisansa programdanda ola biler.YAzdigin programdanda ola biler.Belke hec driveri uygun gelmir yazib veya nese driver uje zedelidi.Sen driverpck solotionla edirsen?.Onla edirsense.Onun teze versiyasini yaz.Sora yoxla.O programin teze versiyasini iwledirem heleki problem yawamamiwam. Buyur linki . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Simmer, ola bilsin həmin proqram düzgün yazmır həmin driverləri, ona görə həmin problemi yaşayırsan... Səhv yadımda qalmayıbsa sənə driver pack torrent linki vermişdim. istəsən buyur yenidən yüklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Bir mövzunu açanda xaiş edirəm probleminizi düzgün yazınki bizdə bilək problem nədən irəli gəlir. Kompüter yananda sistemə keçə bilmirsən?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 Simmer-drayverleri driver pack solution 12.3 ile yaz duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2012 komeye gore her biriniz coox sag olun yeniden farmat etdim drayverlerin Slim Drivers proqrami vasitesile yukledim indi sukur Allaha iwleyir ne ise minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.