Rauf-SDTK Konu tarihi: 3 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Kasım 2012 Salamlar. Mən belə bir fikirə düşdüm. Windows 7-ni modifikasiya etmək istəyirəm Romeo1994, UralSOFT, OVGorskiy®, REACTOR və s-lərinin modifikasiya etdikləri səviyyədə istəmirəm çox şey yox - giriş ekranı, proqram əlavə etmək, driver yapışdırmaq, hazır aktiv olunmuş etmək və s. bilmək istəyirəm. Kömək etsəniz çox sevinərəm. Az da olsa hərə bildiyindən desə şad olaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 elemek olar ama eziyetli isdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 hacker,elbette cetindir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Hemin eziyyeti cekmek isteyirem incesenet qurban teleb edir Gerek yaxsi isleyim hele maraqlaniram turk forumlarinda da bu heves birden bire geldi beynime el ceke bilmerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Turklerin derslerine baxdim. Ele asanddiki amma heyifki elimde HD sekil, driver, video, musiqi fayllari, tema, icon ve s cox sey yoxdu onlar olsa tam modifikasiya etmek olar indi eledim baslangic ekranin deyisdim qalan obirilere vaxtim qalmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Zənnimcə bizim saytda 7 modifiye edən yoxdu. tnctr.com saytına baş çə orda 7 modifiye dərsləri olmalıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2012 Baxdigim derslerin linkini verim cox rahat asan bir sekilde veribler cox asandi elebilirdim cetin olur amma bir is var ki icon sekil musiqi tema driver nebilim ne bular gerek olsunki editleye bilesen oldu fso asanddi. Ders 1 Ders 2 Az veribler zor veribler. Birde gorursen saatlarla ders gedir hecne basa dusmursen bular az verib amma oxuyursan aydin gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Linkleri paylawdigiviz ucun twkler.Mendede az-maz heves var.Bekar olanda gerek mende baw cekim bu saytlara Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Point-Blank duzdu qaqaw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 POINTBALNK qaqash mende nece aydi bunu etmek isteyirem amma ozume yardimci tapa bilmirem gel birlesek bir ucunan sen bir ucunan men ne deyirsen elave kim komek eliyirse lap yaxsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 arabesk_rap, deymez qaqas halal xosun. said, nebilim hevesine dusmusem amma derslerim de var yay tetili tez gelseydi isleyerdim heves dagidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Men modifikasi ile mesgul oluram.Amma En axrida heves ölur deye basa catdirmiram Demeli Rt7 Lite Bu Proqram ile sisteme Temalar.Reg Ayarlar.Yenilenmeler .Dil paketi Ve Bir Cox Sey elave Ede Bilersen Driverleri Driverpacks.net den Endir Win ToolKit Bu Proqram ile win 7 ucun olan butun yenilenmeleri,Endire bilersen.Iso ustunde etrafli sekilde islemek mumkundu.Tema Driver Hamsinin integresi bu Pro da Var Icon Paketleri ucun Tnctr.com Saytinda bax.Muxtelif Icon packlar var.Icon installer isletsen daha yaxsi olar.Ozun editleyib qurmaq Cox uzun Isdi.Tnctr.com da Icon pack installer ler movcuddu Wallpaper(Hd Sekiller) Kullan.net De Wallpaper bolmesinde Hd Sekiller doludu.Hamsi Paket sekillerinde.Iclerinde 400 500 hd sekil movcuddu GEriye Qalan Ne lazimdisa Yazarsan Men Komeklik Edecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Sillence cox sagol qaqa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Deymez Lazim Olduqca Bu Movzuda yaz Komek Edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Yaxsi. Vaxtim olduqca isleyecem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.