Maksim_252 Konu tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Kasım 2012 Salam dostlar. Mən qonşunun kompüterinin ekranın aşağıda, sağ tərəfində Test Mode,Windows 7 Build 7601yazısı gəldiyinə görə fikirləşdim ki lisenziya istəyir... Loader proqramı ilə bunu aradan qaldırmaq istədim. Hər şey normal getdi amma həmin yazı silinmədi. Kompüterə restart verdim, yenə alınmadı... Problem nədən olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
user12 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 bawqa loaderle yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Heç vaxt işlətdiyim loaderdə problemim olmayıb axı... Həmişə köməyə çatıb. Hətta tanıdıqlarıma və bu saytdakı userlərə də məsləhət görmüşəm. Narazı olan görməmişəm. ola bilər ki, problem sistemə görə çıxsın? sistem Windows 7 Extreme Edition R1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Chew 7 yaz cox asandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 bir şeyi də qeyd edim ki,həmin yazının olmasına baxmayaraq my computer-in properties bölməsində lisenziyanın olduğunu göstərir. alxan, onu da yoxlayaram amma yenə qeyd edirəm ki işlətdiyimdə bu problem olmayıb... 1352023649.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 bcdedit /set TESTSIGNING OFF yada bcdedit -set TESTSIGNING OFF Adminstratorla ac. Ikisinden birini.Ac Bax duzelmelidi duzelmese bildir ayri yollara baxaq. Veya bunu yaz. bcdedit.exe -set TESTSING OFF Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Fizulu Mod Edilmis Sistemlerde Cox vaxt Bele Problemler Uze Cixir Men Sene 2 en guclu aktivatoru Deyim 1)Windows Loader veya Windows Loader Extreme(eyni adli lakin muxtelif guclu) 2)Remowat Remowat Deqiq Aktivasiyaya Aid Her seyi silir.yani Alinmasa remowat yoxlayarsan Yene ALinmasa Basqa biri var.Aktivasiya Deyil amma test mode sozun silmeye yariyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Nicat, mən özüm də lisenziya lazım olanda loader işlətmişəm. Hətta update edəndə də problem çıxmayıb. Bəlkə də sən deyən kimi, sistem mod olunmuş sistem olduğuna görə alınmayıb. Hər kəsə köməyə görə təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
user12 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 sistem Windows 7 Extreme Edition R1 olduquna gore dedim bawqa loader yukle. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 user12, sənin o yazını ilk dəfə oxuyanda hansı fikirlə yazdığını bilməmişdim. Köməyə görə təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Fizulu RemoveWat i yoxladin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Maksim_252-men dediyimi yoxladin?.men turklerden baxdim.Kimde olubsa sen deyen problem duzeldib o usul onu yoxla bir. Men dediyimi psuka gir axtariw yerinde yaz.(kopyala at) ve adminstrator olaraq ac.Onlarin 1-2 sini ele ve reset ver kompa sora bax olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Maksim, bu windows 7-nin beta-test versiyasidi ona gore o yazi yazilir. Cetinki aktiv edesen o yazi gede cunki cox crack proqramlari beta windows 7-ni desteklemir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Nicat, kompüter qonşunun olduğuna görə əvvəlcə özünə dedim ki, bu cür olacaq, aktivasiya yeri silinəcək. Dedi ki, sən canı lazım deyil. verib format elətdirərəm... arabesk_rap, artıq kompüter format olunacaq... əziyyətə görə çox sağ ol... Point-Blank, təşəkkürlər məlumata görə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Fizulu Sekil cekmisen haa,Orda Windows Aktivasyon zad yazilib haa,Bax Olar olmayacaqdi.Olsa Nolar Olmasa Nolar.gedib 10 15 azn verib format etdirecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Bilirəm Nicat, removatin elədiyinin şahidi olmuşam... Baxma da istər istəməz bilməyəndə insanda qorxu yaranır... Köməyə görə bir daha təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Deymez Maksim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.