Elnur Dadashli Konu tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Kasım 2012 Salam dostlar.mende adobe flash player proqrami vaxti-vaxtinda ozu proqrami ustanovka etmeyi isteyir.ve mende indiye qeder cox etmisdim ustanovka.amma asaqidaki problemle birinci defedir ki,rastlasdim.ustanovka etmek isteyende bu cur seyle rastlasdim.dostlar bu nedir?kim bilir hell yolun xahis edirem yazsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Internetle baglanti qura bilmir diyir tekrar yoxla.Internetin var?.Varsa sil programi tezden ustanovka ele bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Diyesen serverle Elaqe Qura Bilmir.Sen Flash Playeri Msi seklinde yukle.Yani Offline Olaraq yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Kom.də olanı sil rəsmi saytınnan yaz yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Internetle elaqedar problem yasayir hemin setupu sil resmi saytdan yukle oda olmasa Rovsen dediyi kimi msi yaz (MSI - internetden yenileme olmadan birbasa internet lazim olmadan install etmek ucun olan setup tipidi) Birde yadimnan cixmisdi hemin indiki setupuvu admin icazesi olaraq ac. Olmasa yuxarida dediyimi et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.