Həsən İldırımov Konu tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Kasım 2012 salam dostlar mən saytıma tema yüklədim amma olmadı doğrusu bilmirəm necə aktivləşdirirsən elə serverə templates qovluğuna atdim alınmadı indidən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 gozle video hazirlayim sene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 çox sağ ol bir də bu problemi necə aradan qaldıra bilərəm(dle9.7 də qurulub) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 qaqash meni o qederde yaxsi basim cixmir bunan amma deyesen admin.php(dle de) praoblem varr videonu cekdim youtubeye upload edire qurtarsin yerlesdirecems bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 ayda qaqa temanı yukledim amma açmadı belə gəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 buyur video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 derslik üçün çox sağ ol Allah səndən razı olsun bes bu problemi necə həll edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NatiqDizayn Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Salam.. Tema utf8 olmadığı üçün yazıları görünmür.... Onun üçün gərək temanı tərcümə edəsən.. Yada utf8 dəstəkləyən tema quraşdırasan.. Notepad++ -da tərcümə edə bilərsən şablonu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 necə qaqa bilmirəm necə edim(videodərslik olsaydı yaxşı olardı) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NatiqDizayn Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 ...Buyur... Video Dərslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Kasım 2012 O qirmizi yazilanlar da ki CHMOD sehfidi ftp menecerde o gosterdiyi fayllari CHMOD 444 et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 qaqa nece edim cmod444 videoderslik ucun de sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Point-Blank o mendede olur uft 8 li dle yukledim indi hecbir sablon yukleye bilmirem acmir gulesci qardasqqaki kimi birde teplatesde neyi cmod etmke lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NatiqDizayn Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2012 ...gulesci999 Dəyməz..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.