7611313 Konu tarihi: 29 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 29 Nisan 2011 Demeli bele: operaya daxil olanda about:config yazdim menyu geldi.hec ozumde bilmeden neyise sef elemiwem. indi meselen facebooka girende sehife bow gosterir elecede letitbitden nese yukleyende bow sehife gelir.cixiw yolun bilen varsa komek etsin xahiw))yaman cox yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2011 opera bagla bunu sil Operapref.ini Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2011 Vusal dediyi fayl operaprefs.ini sil alınmasa Roaming papkasında yerləşən operanı sil 100% düzələcək amma opera papkasın silsən o dan başlamış olassan.yəni etdiyin dəyişikliklər və.s silmək lazım olan faylin yerin bilmirsənsə ŞƏKLƏ BAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
7611313 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2011 Qaqaw uje gecdi operani sildim tezden yazdim duzeldi.diqqetinize gore sagolun.esas odu gelen defe bele problem olsa neyi silmeliyemmiw onu bildim sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 bes Win 7 ultimate rus versiyasini yaziram ama OPERA USB,PHOTOSHOP CS5 islemir..yeni yazilir kompa ama acanda asibka verir bunun sebebi ne ola biler?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 Sen asibka penceresinin selini kec bele yazanda ne bilekki nedendir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 onu uje bacarmiram.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2011 Print Screen ile seklini kec painte sal olcusu 640-480 et bura yerelsdir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.