Magnum Konu tarihi: 6 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Kasım 2012 Win 7 yazmisam kompa.Ses driveri yazilib mahni qoyanda dalgalar terpenir,ama sesi cixmir.Biri komek elesin xahis. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2012 asagida ses yerine daxil ol belke sesi sondurmusen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 yox ses acigdi.mahni oxuyanda dalgalar terpenir.ama ses cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 ...pc-dir yoxsa noutbuk... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 PC Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Kalonkanda prblem var sunurlari cixart yeniden tax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Yox qaqas kalonkada problem yoxdu.iwleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 ...kolonkanın taxıldığı yer ki,var onun yanında kamera ve ya qulaqcıq varsa çıxart...ancaq kolonkanın ucluğunu taxıb yoxla...orada olan diger yere de salıb yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 kalonkadan bawga hecne yoxdu.butun yerleri yoxlamiwam yenede ses cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 ...Realtek for win7 yükle... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 bayag 1in yukledim alinmadi bawgasin yukleyim gorum nolur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 ...imkan qeder yeni versiya yükle...perezaqruska ver... ...ustanovka edenden sonra menyuya girib kolonkaların sayını artır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 alinmadiye brat yukledim ustanovka eledim.perezaqruwka verdim yene cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Magnum-komputerinin modelini deqiq yazda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Brat duzeldi uje driver tapdim yukledim.Cox sagolun komeyinize gore. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Daha bir problem var komek etseniz sevinerem.yazilar niye bele gosterir nece duzelde bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 ...panel upravleniya-yazık reqional daxil ol...yuxarıda menyularda rus dilini seçib perezaqruska ver... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Buyur video çəkmişəm. mehdi1998 deyən usulu videoya çəkdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Komeyinize gore cox sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2012 Dəyməz.Halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.