sahin666 Konu tarihi: 7 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 7 Kasım 2012 Mende suret 4 du,ama online tv ye baxanda donur.bunun sebebi nedir?dostumda 2 di onda hec donmur. Birde Android emeliyat sistemli telefonda ne qeder online tv yoxlamisam hamisi donur.Yalniz birinde donmur ondada istediyim kanallar yoxdu.Donmayan bir proqram bilirsinizse yazin. Yalniz bu donmur.Ozude HD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 onlayn tv baxmaq ucun suret 5 mb olmalidi. onda rahatliqla baxa bilersen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Dostumda 2 di menden yaxsi baxir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 sahin666-dostunda 2 ola bilmez. cunki 2 mb ile baxmaq hec cure olmur. dostunda speedtest.net ile yoxla gor suret neçə verecek? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 niye mende 1 il evvel 2 idi.indiki kimi baxirdim indi artiriblar 4 edibler yene 2 de nece baxirdimsa ele baxiram Mence kannlardan asilidir.Cunki bezi kanallar keyfiyyetlidi donmur.bezileri keyfiyyetsiz gosterir ama 1 deqden bir donur,bunu basa duse bilmirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Internete TV-ni yerlesdirmeklerinden asilidi. Youtube-da ki kimi 230, 320, 720 ve s. Birdeki men 256 ile baxirdim arada tutulurdu sonra 1 eledim 5-6 deqiqe rahat gedirdi sonra 2-3 saniye dayanib yuklenib yene gedirdi sonra 2 eledim indi rahatliqla baxiram. Flash Playeri sil yeniden yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 mende suret 2mb baxiram axsamda atvden pusuya baxacam online internetde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Bes telefon problemi nedendi.HD keyfiyyette olan linkini qoydugum proqramda tv donmur.Ama asagi keyfiyyet basqa tv proqramlari donur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.