syncmaster940nw Konu tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 8 Kasım 2012 Salam. zehmet olmasa komek edin. Videokart diski catlayib. diski berpa etmek ucun hansisa proqram var? bilmirem ne edim. internetde axtariw etdim. tapdim lazimi driveri. amma nomre istedi yazdim. balansimdan 5.42 azn cixdi. amma kod zad gelmedi driverATI radeon VEN_1002&DEV_7143 bir de VEN_1002&DEV_7163 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 ne diski ? dvd ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
syncmaster940nw Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 KOMPUTERI ALANDA VIDEOKART DISKI VERMIWDILER USTUNDE DE ATI.NIN IWARESI Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 hayif 5 manatda video kartin modelini de driverini tapim verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
syncmaster940nw Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 YUXARIDA YAZMIWAM ADINI MEN AXTARIW ETMIWEM. amma hamisi telefon nomresi isteyir. bir de o sehvi elemerem. tapsam cox minnetdar olaram... komek etseniz,tapsaniz cox minnetdar olaram. diski berpa ede bilmerem? ele bir proqram yoxdu ki? PCI\\VEN_1002&DEV_7163&SUBSYS_30011787&REV_00 PCI\\VEN_1002&DEV_7143&SUBSYS_30011787&REV_00 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 ...noutbukun asus-dur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 qaqash sen driverin adini verirsen mene ise video kartin modeli lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
syncmaster940nw Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2012 ATI Radeon yox.Ntebook deyil personalniy.di tapdim yukledim Driver Pack solution vasitesile. cox sag olsun her kes. yukledim axtariw verib.amma bilmirem niye yene problem olur. mene lazim olan ATI.di.Amma yuklenen ASUS cixib. Bilen varsa komek etsin.Zehmet deyilse said qaqash sene video kartin adi ATI.di. sehv eliyirem? cox derinden bawim cixmir. zehmet deyilse mene de nece bilim video kartin adin. deyesen mene senden bawqa komek eden olmayacaq.... komek elesen cox wad olardim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.