Sefa Aslanov Konu tarihi: 9 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Kasım 2012 Salamun Aleykum qardaslar mene Azerbaycan Bayragi adli seir lazimdi xais edirem kim ne sir tapsa qoysunda onceden tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 Bayrax Gunu Munasibeti Ile Windows-az Uzvulerini Tebrik Edirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 damid_91,tebriklerinizi bura daxil olaraq çatdıra bilərsiniz: Daxil olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 men xaisimi eden olmayacaq?)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 Çoxdandır ayrı düşdüm Üç boyalı bayraqdan. A dostlar, män yoruldum, Bu gizli ağlamaqdan. BUNU TAPDİM HƏLƏKİ bƏXTİYAR VAHAZADƏ: Torpağım üstünə kölgələr salan Mənim varlığımın cilası-bayraq. Zəfərdən doğulmuş Göytürkdən qalan Qurdbaşlı bayrağın balası bayraq. Üçrəngli bayrağın kölgəsində mən Qaraca torpağı vətən görmüşəm. Zəfər güllərini dövri-qədimdən Bayraq işığında bitən görmüşəm. Bayraq mənliyimdir, bayraq kimliyim, Bayraq-öz yurduma öz hakimliyim. Harda əcdadımın ayaq izi var, Bu zəfər bayrağım orda dikəlsin. Keçdiyi yerlərdə dağlar, yamaclar Onun hüzuruna salama gəlsin. Tarixdən qədimdir, zamandan qoca Mənim bayrağıma sancılan hilal. Aləmə nur saçdı tarix boyunca Məbədlər başıma tac olan hilal. Daim ucalasan! Savaş günündə Əsgər silahıyla səni tən görüm. Yalnız zəfər çalmış şəhid önündə Səni alqış üçün əyilən görüm Tural Ağayev 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 coox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2012 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.