ByPoison Konu tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 10 Kasım 2012 Windows 8 Entrprise nece aktiv edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4 Retail - Core = FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3 - Professional = XKY4K-2NRWR-8F6P2-448RF-CRYQH - ProfessionalWMC = RR3BN-3YY9P-9D7FC-7J4YF-QGJXW Volume - gvlkCore=BN3D2-R7TKB-3YPBD-8DRP2-27GG4 - gvlkProfessional=NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4 - gvlkProfessionalWMC=GNBB8-YVD74-QJHX6-27H4K-8QHDG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByPoison Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Enterprise kodu lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 saytda crackler movcuddur Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Red demon 1)Movzudan kenar Yazilan Sehr Silinir.Neceki Indi edeceyim Kimi!Movzudan Kenara Cixma 2)Movzu Silinende Yazilan Sehrlerde Silinir 3)Sehrlere Gore Komek Edirsizse Bizim heyyetin hec vaxt uzvu ola bilmeyeceksiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Silence serhe aktivator yerlesdirmisdim yanlisdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Silence, 3-cu qeydin tam duzgundu amma burda ele oglan yoxdu mence Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Sadece mene maraxli geldi ki movzu yerindedi serhim duzgundu amma hara yoxa cixdi serhim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Men Sene Serhinin silindiyin demedim,.Dedimki Eger yuxarda yazdiqlarim dogru olmayanda Sehr Adminler terefinden silinir.Yox Eger her sey duzduse Bu Bizim Forumda Olan Basqa Bir Problemdi. Narahat olmayin.Yaxin Muddet Erzinde Bu Problem hell olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Tesekkurler Silence Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 ....KMSmicro 3.00 rus (2012) .... torrent 252 mb... (ən son versiya) .... for Windows 7, Windows 8 Professional , Enterprise, Office 2010, Office 2013 .... KMSmicro 3.00 for Windows 8.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc523 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 win8 aktivator Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
panturkist Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Mende windows 8 enterprice-i aktiv ede bilmedim. bele bir error cixir: 0x8007007b basqa yolu var aktiv elemyin? meselen her seyi ozu eden aktivator proqrami kimi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
panturkist Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 "mc523" yerlesdirdiyin aktivatorun isleyen linki var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Mehdi qaqawim sen deyen programin teze versiyasinida yukledim elemir bax bu owibkani verir Birnefer bilmir ? (((((((((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 KMSnano 8.0 Final yoxla win 8 biosla elaqeli oldugu ucun cox cetindi aktivasiyasi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Vusal qaqawim Linkin varsa zehmet olmasa men bunu gucle tapmiwdim he tapdim.sen Bunu diyirsnede eledi ? :/ Men yuklediyim windows ozu ozune aktiv olmalidi amma nese gicleyir olmur :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 aha odur.yeni crack-dir.klik edirsen gozleyirsen.gor aktiv edecekmi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Vusal Onu mende yoxlayacam. Vusal men adi Kms Kodlarla Aktivlesdirib .Aktivasiyani backup etdim.her defe 8 i yazanda backupla yeniden aktivlesdirecem.Amma Islek server tapmaq cetindi biraz.Tapdinsa aktivlesdirib aktivasiyani backup etmelisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Cox sagol Vusal ALLAh razi olsun.Duzeldi deyesen.Cunki iceride bezi funksiyalar var yalniz o windows aktiv olanda iwdiyir. amma mene maraxli burasi qaldi bax burda bele yazilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 arabesk_rap, gosterdiyin o demekdiki windowsun aktiv olub artiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Birde qaqawim aktiv olunmamiwdan evvel updateler var onlari edirdim.Komp acilmirdi win8in o aciliw penceresi gelirdi.O yer vaareee adin yazilir parolu istiir sora ekran acilir abx hemin yer gelmirdi qara ekran qalirdi.Indi updateleri edim ya etsem yene ele olacaq ? ozde ele oldu mecburi format etdim bawqacur acilmadi :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 deymez... ama yene crackler yayimlanacaq. hemen ayzinida itirecek crackler yazilir cox ehtimal Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.