djdikol Konu tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 10 Kasım 2012 Salam. Problem bilmirem nededi,ancaq ki komputeri toka taxiram sistem blokundan ses gelir. Sadece olaraq monitor yanmir.Hech bios da gelmir yeni umumiyyetle achilmir... Bu neden ola biler. Ram ya ana plata ... ? ... Oxumaga hevesi olanlar oxusun... Demeli bu komputer bele idi mene verdiler ki belke bilersen duzelt.. Aldim o komputeri baxdim ishlemir achdim ichini sora oz ishlek komputerimin de ichini achdim ve ramlari deyishdirdim ki belke ramdandi yene ishlemedi.Sora rami oz kompuma qaytardim oz kompumdada eyni shey oldu.Sistem bloku ishleyir monitor ishlemir. Day o biri komputer yaddan chixdi apardim oz kompumu temire.2 gunden sora zeng eledim dedi hazirdi...Getdim ki neden idi.Deyir ki kompu achdim achildi mende ele bildim format istiyrsen format eledim. Ne ise onu goturub geldim.Indi o biri komputeri duzeltmek isteyirem ancaq bu defe ishlek kompumu sokmek istemirem...Goresen neden olar ? Komek etseniz sevinerem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 qaqa ramı spirtlə təmizlə yenidən yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Ekran açılmırsa,prosessordan signal səsi gəlirsə.Ramı çıxart,uc tərəfini pozanla təmizlə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdikol Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 0k..yoxlayaram ramdan olar ?.. bashqa nese fikrin var... chunki biraz agila batan olmadi..yoxlayaram ancaq ki yene deyiremde basqa nese Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 onnandi onnanda olmasa videokartadandı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2012 eger manitora tok gelirse onnug deyil pc yananda ustunde 2 iwig yanir yawil qirmizi eyer qirmizi yanmirsan demeli tok gedib catmrim ramnan deyil mence ya cpunuda deyiwmisen yadaki anaplatni deyiwende zedelemisen rami spirtnen zadnan temizdemey lazim deyil ram xarab olandada spirtnen temizdiyiller beyem onda iwdiyecekki guye?) qaldiki vidokarta videokarnanda iwdemese ekranin wunurunu anaplatana tax yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 1-2deqe gozle klavyatura isiqi yanan kimi gosterecek ekran Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 mence problem hard diskdedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdikol Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Agabey,qaqash ana plataya da taxmisham... ondada ishlemir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 monitor acilmirsa onda problem video kartin ozundedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 KOmpda zaqruska gedirse kompun ekrani acilmirsa bu o demekdirki problem VIDEOKARTda ve RAM-dadir bunu bilmek oyrenmek hecde cetin deyil.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 komp acilana yaxin siqnal verirse demeli problem ramdadi. eger monitor acilmirsa problem videokartdadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 hard diskde problem olmaz mence Cpu-dan ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Bi söznən necə deyərlər içində pul qalıb ) Ustaya göstər tanıdığın ama . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 informasiyani ekrana oturulme rolunu video kart gorur. demeli problem video kartdadir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Mendede olmusdu.ustaya apardim.cpu nu pis gune qoydu dedi ana plaatadadi problem.Sonra tanis ustaya apardim.dedi o biri usta cpu ya nese edib eyilib uclari.Sonrada rami temizledi duzeldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.