Sefa Aslanov Konu tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Kasım 2012 Salamun Aleykum men Pdf faylini worde cevirmek isdeyirem bunu Fine rider proqrami ile edirem yaxwi alinmir bawqa proqram bilen varsa xaiw edirem linkini qysunda birde belke men Fine rider ile duz etmirem bunu deqiq nece?edirler ona aid video derslik qoyunda zehmet olmasa komeyinizi gozleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Qaqaw Buyur 15 deq evvel yukledim 100% Iwlekdi... ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 coox sagol qaqa bunun istifade qaydasini deye bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2012 ...ABBYY FineReader proqramından yaxşısı yoxdur...xüsusən də azəri dilində olan mətnlər üçün...ümumilikdə tam ideal proqram yoxdur...müəyyən xətalar ola bilir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 bu suali men de verecekdim cavablar ucun de ele suali veren qardasimiza da tesekkur/ baxim gorek alinacaqmi? Kamran qardasimizin dediyi proqrami tapdim torrent fayldi yuklemek isteyen buyursun ABBYY_FineReader . yeri gelmisken texminen movzu oxsarligina gore 1 sualim var/ mumkunse bilen desin gor meselen World proqraminda yazilan cedvelleri exsele cevirmek olurmu hansisa vasite ya proqramla? exselin ozunde yazmagi demirem forddeki cedveli cevirmek isteyirem exsele cunki mene vorldde cedvel hazirlamaq asandi amma bezen o cedveller exsel formatinda olmalidir/ mumkunse bilen varsa proqram adin yukleme linkin ve istifade qaydasin hamisin desin ki elave suala ehtiyyac olmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 AbbyFinereader11CE yüklə busuper, Word proqramında Excell cədvəli qura bilərsən... adi cədvəl qurduğun yerdə Excel Tablicsa var. onunla sənə lazım olan cədvəli qura bilərsən... Ancaq istədiyin formada bir proqramın olacağına inanmıram. belə eləmək olar. Word proqramında cədvəli qur. Pdf formatında yadda saxla və pdf-i Finereader proqramıyla Excel-ə convert elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Maksim_252 qaqam tesekkur minnetdaram bir az uzun cixdi amma care olmayandan sonra day mecburam sen dediyin yolla edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 busuper, buyur xoşdur... bir az əvvəl axtardım... Coverter saytı gördüm... ancaq sürət az olduğuna görə alındıra bilmədim... istəsən sən də yoxla daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 qaqam o saytdan bir sey anlamadim mene ele gelir ki o pulludu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 buyur bu proqrami yukle olduqca sade istifade qaydasi var http://www.share.az/p09ba7d1ajbr/pdf-to-word_full533.zip.html http://serv11.boxca.com/files/7/h6x1qy9g83t0oa/pdf-to-word_full533.zip Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 ...adi sadə cədvəli word,exel,corel draw,photosop və s.- də qura bilərsən...bunlar sadə 1 cədvəl ola bilər... ....amma funksiya vermək istəyirsənsə,onda cədvəl exel-də qurulmalıdır...word-də exel cədvəli qurmaq olar...bu halda exel menyusu açılır...perexod olur exel menyusuna...yenə də funksiya vermək qaydası exel-də olduğu kimi olacaq...yəni exel-i bilmək lazımdır..funksiya verə bilməsən adi,sadə 1 cədvəl olacaq ki, elə bunu word-də də edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.