Emil082 Konu tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 12 Kasım 2012 Hər kəsə Salamlar... MƏnim 1-2sualım var onları burda yazıram. Xahiş edirəm kim bilirsə geniş izahlı köməklik etsin mənə... 1. ( Online sayğaçda istifadəçilərin rəngini necə dəyişə bilərəm? Məndə hal-hazırda bu cürədir: yəni (Admin, Redaktor, Jurnalist və s. Qruplu istifadəçilərin rəngi adı user-lərin rəngindən seçilmir. Bunun üçün hansı css fayla nələri əlavə etməliyəm... ) Sual 2. ( Sayta necə edib hansi modulu yükləyib, hara əlavə edib bu cürə chat əlavə edə bilərəm??.. şəkildəki kimi chat.... ) Sual: 3.. ( Sayta necə edimki medallar olsun. İstifadəçiləri bir-birindən seçdirən medallar.. Yəni hər ay şərhlərə görə xəbərlərə görə aktivliyə görə göndərilən medallar.. və epul. ??? ) Suallar bunlardır xahiş edirəm kimlər bilirsə mənə köməklik etsin.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Istifadəçi adların rəngi - daxil ol admin panel sora İstifadəçi qruplarının nizamlanması <b><span style="color:red"> Əyər rəng dəyişmirsə Dlede yada modulda problem var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Qaqam. Sən dediyin kimi yazılıdır hamısında götürmür. Lakin digər köhnə şablonda işləyir o yazıları siləndədə göstərir. Başqa hardan düzəldirlər?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Müəllim sən səhv edirsən..O yalnız red və green rəng üçündür.Case qoşulmalıdır.. 2-ci sualının cavabı CometChat V1.6 yüklə..Buyur link:Yüklə CometChat V1.6 3-cü sualının cavabı Dle Awards,Dle Medal modulu yüklə...Dle versiyana uyğun seçməlisən Medal modulun Google.az yaz Dle medal modulu və ya Dle Awards.. 1-ci sualının cavabındakı o günü forumda yazmışdım.Case qoş online.php Yen statusu ora yerləşdir sonra rəng kodun yaz İSTƏDİYİN rəng et.Sonra Css köçür alınacaq..Saytına baxdım hamısı niyə göydür bilirsən..Düzəltməyin yolu yeni Css yarat king.css sonra ora online modulun css yaz main.tpl qoş.Ümidvaram başa düşdün.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Case nedir? Php -fayli ne ile acib icin gore bilerem? xahis edirem kim bilirse tez yazsin zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Emil082 yazdıqlarıma görə bir təşəkkürdə almadım Amma yenədə deyim .PHP fayl Notepad və ya Dreamweaver ilə editlərnir.Case php fayla daxildir.Php haqqında öyrən...Yada mailime yaz kömək edərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 dATABASE NEDIR? QAQAM ALLAH ELEMESIN MEN KOMEK ELEYEN ADAMIN ZEHMETIN ITEREN ADAM DEYILEM COX SAGOL KOMEK ELEDIYINE GORE SADECE HTML KODLARLA ISLEYIRDIM O AN TEZ GIRDIM GORUM YAZA BILMEDIM. Qardasim indi bir daha cooox tesekkur edirem duzeltdim chati isledi cooooox minnetdaram. Allah razi olsun.. indi oturum tercume edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Dəyməz..Başa düşdüm Emil082..Nə vaxt lazım olsa yaz bir Web Master kimi sənə kömək edəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Windows-Master-BoY mende yuklemisem butun istifadecilerin rengi qaradi men adminem mendede qaradi istifadeci qruparinda hersey normaldi komek pliz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Qaqam bir denede sualim cixdi)). mende evvel olub dostluq gonder indi ele userler varki bir-biri ile dostdur ona gore hal hazirda saygacda gostermir chatda yeni. indi men onu nece edim hamida dostlar silinsin teze sistemle bir birilerine dostluq gondersinler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Emil002 sənin sualının cavabı çox bəsitdir.. PHPMYADMİNE daxil ol.. cometchat cometchat_chatrooms cometchat_chatrooms_users cometchat_video cometchat_videochatsessions bunları sil..Sonra install.php faylın saytına yüklə və çalışdır..bu qədər dostluqlar 0-lanacaq.. Deməli Said yeni Css faylı yarat..Sonra online modulun Css-lərin yəni bunları ora yaz: #hintbox { text-align : left; width : 150px; font-size : 10px; border : 1px solid #99a1ab; background-color : #fff; layer-background-color : #a396d9; color : #282828; margin : 10px 0 0 10px; padding : 3px 5px; position : absolute; visibility : hidden; z-index : 998; -moz-opacity : 0.9; -moz-border-radius : 5px; filter : alpha(opacity="90"); } .onl_table { width : 100%; font-size : 10px; } .onl_table td { padding-right : 5px; font-size : 10px; /* ...*/ /* width : 50%; */ } .a_link, .a_link a:link, .a_link a:visited, .a_link_on { color : #ff0000; } .a_link_on a:hover, .a_link_on a:active { color : #ff0000; } .u_link, .u_link a:link, .u_link a:visited, .u_link_on { color : #666666; } .u_link_on a:hover, .u_link_on a:active { color : #4b73d4; } .e_link, .e_link a:link, .e_link a:visited, .e_link_on { color : #00a400; } .e_link_on a:hover, .e_link_on a:active { color : #00a400; } .j_link, .j_link a:link, .j_link a:visited, .j_link_on { color : #0000ff; } .j_link_on a:hover, .j_link_on a:active { color : #0000ff; } .b_link, .b_link a:link, .b_link a:visited, .b_link_on { color : #666666; } .b_link_on a:hover, .b_link_on a:active { color : #666666; } bu qədər Həm emil082 sənin həmdə said sənin sualının cavabın yazdım)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Qaqaw. Dediyin kimi yeni .css fayl yaratdim yazdigin kodlari ora elave edib temanin css papkasinin icine elave eledim lakin hec bir sey deyisilmedi... O biri sualinda cavabin tam vasa dusmedim yazmisiz ki, PHPMYADMİNE daxil ol.. PHPMYADMİN - harani nezerde tututsuz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 onu nece yaradim ve harda yaradim qaqash agente girende mene yaz bezi sozlerim var sene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 e-mail unvaniniz nedir sizin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 web1996@inbox.ru əlaqə saxlayın başa salım. yeni Css faylı yaratdıqdan sonra Main.tpl qoşda onu)) <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/templates/king/css/onlinereng.css" /> Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil082 Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Çooooox çoooox çooox sağol mənim əziz qardaşım.. Online sayğacda rənglərdə düzəldi çooox təşəkkür edirəm ( Sual. Medal yüklədim ama ruscadır. Onun quraşdırılma qaydasının Azərbaycan dilində olanı var? ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.